ASKER  20150113.
Frisk Asker taper for Sparta i Askerhallen i Asker under seriekampen i ishockey tirsdag kveld. Magnus Lindahl fra Sparta (hvit).
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
ASKER 20150113. Frisk Asker taper for Sparta i Askerhallen i Asker under seriekampen i ishockey tirsdag kveld. Magnus Lindahl fra Sparta (hvit). Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Spenning i Get-ligaen: Sjekk Rekdals tips

Tror Frisk Asker slår Lillehammer i Askerhallen. Kampen ser du på TV2 Sumo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FRISK ASKER - LILLEHAMMER (GET) H: 1,65 U: 4,50 B: 3,25
Frisk-Asker vant greit 3-0 over Manglerud/Star sist. Gikk på to strake tap for Sparta og Storhamar før det, og ser ut til å ha fått en downperiode. Er helt avhengige av importene Kearney/Castonguay, men de gutta må få noe drahjelp fra resten av laget også. Tredjemann på toppscorerlista til Frisk-Asker har snart bare halvparten av poengene til de to første. Lillehammer tapte 0-3 for Lørenskog hjemme sist, og skuffet etter den overraskende - og noe heldige - 3-2 seieren over Vålerenga på Jordal. Lillehammer er som regel et svakt bortelag, og de tapte 0-3 sist gang de gjestet Askerhallen.

RENNES - REIMS (COUPE DE FRANCE) H: 1,77 U: 3,00 B: 4,15
Rennes ligger på niendeplass i Ligue 1, Reims ligger på 11. Kun to poeng skiller lagene, og Reims slo Rennes 3-1 på denne banen rett før jul. Rennes spilte 0-0 mot Saint-Etienne her i helga, og røk 1-3 for Bastia i ligacupen for en uke siden. Reims tapte noe sjokkerende 1-4 for bunnlaget Caen i helga, og 1-2 for sterke Saint-Etienne helga før. Selv om ingen av lagene er i toppform har Rennes noe bedre resultater i det siste. Trenerne kan finne på å rotere på lagene her, men begge har hjemmekamp mot bunnlag til helga. Rennes vil savne Grosicki (M) grunnet skade og Mbengue (F) som er i afrikamesterskapet. Reims mangler Mandi (F), Oniangue (M), Fortes (A) og Moukandjo (A), da alle er og spiller afrikamesterskapet. 

LOK. YAROSLAVL - HV YUGRA (KHL) H: 1,40 U: 4,45 B: 4,75
Jonas Holøs og Lokomotiv ligger på sjetteplass i Western med 80 poeng, mens Yugra ligger på 11. plass i Eastern med bare 55. De har fortsatt mulighet til å nå sluttspillet, men da må poengfangsten økes. Det blir tøft her, da Yugra har vunnet to av de siste fem kampene, men møtt på svakere motstand enn Lokomotiv. De spilte mot Vityaz i Moskva på tirsdag, da vant de 4-3 på overtid, et anstendig resultat. Lokomotiv hadde hjemmekamp mot Traktor på tirsdag og vant 1-0. I helga vant de 4-1 over Atlant borte. Lokomotiv har en av ligaens tøffeste spillere i Staffan Kronwall, som ligger på femteplass i skuddblokkering i KHL. Lagene i vest er som regel litt bedre, og her er Lokomotiv naturlige favoritter.