BETA.STORM.NO: Nå er sammenligningen mellom Storm og Yr på plass.
BETA.STORM.NO: Nå er sammenligningen mellom Storm og Yr på plass.

Her er den siste versjonen av beta.storm.no

Det nærmer seg lansering av helt nye storm.no. Hjelp oss med innspurten!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er ikke veldig langt unna lansering av den helt nye versjonen av storm.no.

Siden desember har vi lagt ut tre beta-versjoner, og bedt dere om tilbakemeldinger. Så langt har vi fått langt over 300 svar, tusen takk!

For hver ny versjon har vi brukt synspunktene fra dere til å gjøre forbedringer. Nå har vi lagt ut en betaversjon til, med enda flere av ønskene deres på plass.

Vi gjemmer noe innhold til den endelige versjonen slippes, blant annet sol opp og ned og nordlysvarsel. Så ikke fortvil om ting du gjerne skulle hatt med mangler.

Det vi gjerne vil ha tilbakemeldinger på nå er hvordan dere synes beta.storm.no er å bruke, spesielt på mobil.

Hvordan synes du for eksempel det nå fungerer å snu mobilen på siden? 

Fortell oss det under, eller bruk kommentarfeltet helt nederst. Husk å få med hvilken mobil du bruker.

Dette er nytt

Vi viser nå varsel for 15 dager, og ved siden av søkeboksen finner du nå også informasjon om hvor mye vind og nedbør det blir den neste timen.

I denne versjonen er sammenligningen mellom Storm og Yr på plass, så mange dager frem som Yr leverer varsler.

Bruker du mobil vises bare værsymbol, temperatur, nedbør, og middelvind. Vil du se styrken på vindkast og om det er tordenfare også, klikker du på Detaljer helt øverst i tabellen.

BEDRE KART: Kartene er tydeligere, og har fått tegnforklaring. Den kan du slå av ved å klikke på i-en til høyre i avspilleren.
BEDRE KART: Kartene er tydeligere, og har fått tegnforklaring. Den kan du slå av ved å klikke på i-en til høyre i avspilleren.

Vi har endret litt på navigasjonen som åpner kurve og tabell, slik flere av dere har bedt om. Fungere det bedre nå?

Som tidligere husker beta.storm.no om det var kurve, tabell, eller begge deler som var åpent sist. Foretrekker du tabellen behøver du derfor ikke å åpne den på nytt hver gang du sjekker været.

Kartene er nye, med bedre navigasjon og tegnforklaring. Tegnforklaringen kan du velge å slå av om du vil, klikk på i til høyre i avspilleren.

Sjekk ut beta.storm.no, og fortell oss hva du synes ved å klikke på tilbakemeldingsknappen over, eller skrive i kommentarfeltet under.