David De Gea, Manchester United goalkeeper
David De Gea, Manchester United goalkeeper

– United krever 577 millioner for de Gea 

Og Liverpool følger med på australsk keeper. Her er dagens rykter. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er elleve dager til overgangsvinduet smeller igjen med et brak. Etter det er det ingen vei tilbake. Her er dagens rykter. 

David de Gea er for tiden Premier Leagues beste keeper og har lenge vært koblet til en overgang til de spanske gigantene Real Madrid. Nå har Manchester United satt en prislapp på den spanske keeperen på 577 millioner kroner for å skremme vekk potensielle beilere. I tillegg ønsker Manchester United ifølge Daily Express å tilby Madrid-fødte de Gea en ny femårskontrakt som gir ham 2,3 millioner kroner i uka.

Vi holder oss i den røde delen av Manchester.  Midtbanespilleren Darren Fletcher skal ifølge Sky være på vei til Valencia. Fletcher har seks måneder igjen av kontrakten med United og har ikke fått særlig med spilletid under Louis van Gaal. Skotten skal også være aktuell for West Ham, ifølge Times.

Apropos West Ham, Winston Reid har gitt klubben beskjed om at han ikke ønsker å bli værende. Arsenal skal være neste stopp for midtstopperen. Det melder The Mirror. 

En annen midtstopper som kan bytte klubb er Gerard Pique. Ifølge Daily Express forbereder Louis van Gaal et bud på 173 millioner kroner for å hente Barcelona-midtstopperen hjem til Old Trafford etter at de ikke fikk signert Stefan Savic.

Den australske keeperen Mathew Ryan kan ende opp i Liverpool. Ifølge Metro ønsker Club Brugge-keeperen seg til Premier League. Brendan Rodgers skal være lysten på å hente 22-åringen til Anfield. Ryan representerer for tiden Australia under Asiamesterskapet

West Bromwich-spissen Saido Berahino har vært linket til mange klubber i dette overgangsvinduet. Ifølge The Sun skal nå WBA være villig til å doble 21-åringens lønn for at han skal bli værende på The Hawtorns.

Roberto Soldado har slitt med å finne nettmaskene i Tottenham. Nå kan han få en ny sjanse i Bayer Leverkusen.

Ifølge The Mirror har den tyske klubben sett seg ut Soldado som erstatter for Josip Drmic, som ønsker å forlate Leverkusen.