Filmer at de kjører Lamborghini i 336 km/t – så smeller det!

Advarsel: Denne videoen byr på sterke scener!

Ungarsk politi har frigjort en video til offentligheten, for å vise hvor farlig det kan være å kjøre VELDIG fort.

Klippet du kan se i denne saken, viser nemlig en svært omfattende bilulykke. Den skjedde på en motorvei like ved byen Nagykanizsa i Ungarn 5. september i fjor.

To personer er ute og kjører den nye sportsbilen til Lamborghini – Huracan. Og her går det unna! Mens sjåføren klamrer seg fast til rattet og passasjeren dokumenterer det hele med kamera – dundrer bilen avgårde i over 330 km/t.

Det høres ut som en oppskrift på katastrofe, og plutselig begynner kamera å riste og skjelve. Det høres rop. Noen sekunder senere ligger bilen sønderknust i vegkanten.

Les mer om Lamborghini Huracan her 

Begynner å brenne

Det viser seg at bilen har en fart på rundt 315 km/t når den kjører ut. Etter smellen begynner bilen å brenne. I asken etterpå ligger vrakdelene strødd utover, og det er umulig å i det hele tatt se hva slags bil som har krasjet. 

Ubegripelig nok klarer de to i bilen å komme fra hendelsen med livet i behold. De rakk å komme seg ut av det som var igjen av bilen, før den begynner å brenne. Men begge ble sendt til sykehus med skader – og særlig passasjeren fikk alvorlige skader.

Huracan er oppfølgeren til det som kan kalles Lamborghinis volummodell - Gallardo. Den kom på markedet i fjor. Den er uhyre kvikk. 0-100 km/t er unnagjort på 3,2 sekunder, 0-200 km/t tar 9,9 sekunder – og toppfarten er oppgitt til 325 km/t.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

Les også: Fikk Lamborghini til 5,5 millioner kroner beslaglagt på norske-grensa