Skuffet Jennifer Aniston(45) mener hun ble snytt for Oscar

Stjernen hadde trodd at hun ville sanke inn en oscarstatuett for rollen i filmen «Cake».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se intervjuet med Jennifer Aniston i toppen av saken.

Hun fylte alle kriteriene i filmen «Cake». Med fett hår, arr i ansiktet og i en hovedrolle med rusavhengighet, så vi en Jennifer vi aldri hadde sett før. Kritikerne spådde Oscar for Aniston i 2015.

– Jeg ble skuffet

Hun ble nominert som beste kvinnelige skuespiller under Golden Globe Awards, og filmen har skapt stor blest. Det ble derfor en stor skuffelse for Aniston da hun ikke engang ble nominert til Oscar.

– Jeg lyver om jeg sier at det ikke ble en liten «aw», sier Aniston på den røde løperen under Critics Choice Awards. Likevel er hun positiv.

– Denne filmen er ikke ute ennå. Jeg har vært så heldig som har fått SAG-nominasjon, Critics Choice og Golden Globes. Jeg kunne ikke bedt om mer enn dette, sier hun.

Fra romanse til drama

Vi er vant til å se henne nypolert og lekker, med sitt velkjente «Rachel»-hår og en veldreid kropp verdig en 20-åring. 

ANNERLEDES: Slik ser Jennifer Aniston ut i den nye filmen.  Foto: AP
ANNERLEDES: Slik ser Jennifer Aniston ut i den nye filmen.  Foto: AP

Med romansitke komedier som «Along Came Polly», «Love Happens» og «The Good Girl» på CVen ble rollen som Claire i «Cake» et stort gjennombrudd. At hun kapret rollen overrasket alle, men kanskje aller mest henne selv.

– Man begynner å miste troen på seg selv, og tror ikke at man kan klare noe sånt. Spesielt siden industrien ikke tror du kan, og man ikke blir tilbudt slike roller, sier hun.

Slått seg til ro

For Aniston ble filmen et stort, kreativt prosjekt. Skuespillerne engasjerte seg voldsomt og havnet i en kreativ boble ifølge hovedrolleinnehaveren.

Jennifer Aniston er forlovet med skuespilleren Justin Theroux, og skal vi tro henne selv er hun helt over bruddet med Brad Pitt. Under Critics Choice Award støtte hun på erkerivalen Angelina Jolie, men med Justin ved sin side kunne hun bare smile.

– I 25 år av livet mitt har jeg vært så heldig at jeg kan leve av skuespill. Å fortsette å overraske og å overraske med selv er utrolig spennende. Jeg vil gjøre mer av det, sier hun.

«Cake» kommer på kino 27. mars