Doncaster Rovers Nathan Tyson har scoret i 2-2 kampen mot Oldham.
Doncaster Rovers Nathan Tyson har scoret i 2-2 kampen mot Oldham.

Rekdals oddstips med tre engelske kamper

Tipper hjemmeseier til Doncaster, Preston North End og Dover Athletic.

DONCASTER - NOTTS COUNTY (LEAGUE 1) H: 1,70 U: 3,35 B: 3,80
Det er superjevnt fra midten og oppover, begge disse lagene ligger på midten av tabellen med 34 poeng, men det er bare tre poeng opp til Rochdale på femte. To poeng skiller 13. og sjetteplass i divisjonen. Derfor er det superviktig med tre poeng her, og Doncaster slo Barnsley 1-0 hjemme i helga. Doncaster har bare tapt en av de siste syv kampene, hvorav tre har endt uavgjort. Notts County slo Crewe Alexandra 2-1 hjemme i helga, men det var første seier på syv forsøk. I fem av de seks siste foregående har de gått målløse av banen. Rekdal tror dette blir ny hjemmeseier for Doncaster.

PRESTON NORTH END - YEOVIL TOWN (LEAGUE 1) H: 1,47 U: 3,50 B: 5,50
Preston North End ligger på fjerdeplass i ligaen, og etter tre seriekamper med poengtap har det åpnet seg en luke til de to topplagene Swindon og Bristol City. Sist klarte de bare 2-2 mot Leyton Orient. Preston mangler Garner (A), Hugill (A) og Little (A) grunnet skade her. Yeovil ligger helt sist i divisjonen, men klarte å slå Bradford City 1-0 i helga. Den kom etter en fem kampers tapsrekke, hvor de kun scoret ett mål. Borteformen til Yeovil er deprimerende lesning, selv om de slumpet til å slå Oldham 4-0 borte i desember.

DOVER ATHLETIC - WREXHAM (CONFERENCE) H: 1,82 U: 3,15 B: 3,25
Ingen av disse lagene har mulighet til å rykke direkte opp denne sesongen, men Dover har mulighet til å kapre en play off-plass. Det skal mye til før de rykker ned også. Dover ligger på 12. plass med 43 poeng, Wrexham på 16 med 37. Dover er i meget god form, og har faktisk bare ett tap siden midten av oktober. Dersom de fortsetter med denne poengfangsten kan de ta igjen en del lag foran seg og få bra moment inn i kvaliken - men det er lenge til enda. Wrexham er langt mer variable, og hadde et grusomt 0-4 tap hjemme for bunnlaget Telford United i helga. Her er det duket for hjemmeseier påThe Perrys Crabble Stadium.