ETTERTRAKTET: West Hams Mark Noble (27 år) var et ettertraktet talent for noen år siden. Her blir han taklet av ni år yngre Teddy Bishop, som skal være på flere Premier League-klubber ønskelister. Ipswich-talentet er verdsatt til i overkant av 100 millioner kroner.
ETTERTRAKTET: West Hams Mark Noble (27 år) var et ettertraktet talent for noen år siden. Her blir han taklet av ni år yngre Teddy Bishop, som skal være på flere Premier League-klubber ønskelister. Ipswich-talentet er verdsatt til i overkant av 100 millioner kroner.

Fotballryktene: – Liverpool leder an i 100-millionerskamp om engelsk stortalent

Men Manchester United, Arsenal og Tottenham er også interessert. Her er dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om fotball her!

Livet er for kort til ikke å interessere seg for overgangsrykter.

Tenk så kjedelig det må være for dem som ikke får opp pulsen over et overgangsrykte som handler om klubben deres?

For det er jo hele sesongen som står på spill nå. Blir det suksess eller blir det fiasko?

Faktisk kan managernes innsats i dette overgangsvinduet bli helt avgjørende for hva utfallet av sesongen blir.

West Bromwich-manager Tony Pulis satser ifølge Daily Telegraph grunkene på Wigans Callum McManaman. Avisen skriver at WBA har lagt i overkant av 40 millioner kroner i bordet for 23-åringen, som etter sigende skal være verdsatt til 65 millioner kroner. Også Bournemouth er interessert i å tilknytte seg McManamans tjenester.

Alexander Tetteys lagkamerat i Norwich, svenske Martin Olsson, kan være på vei til Premier League. Daily Express skriver at Swansea har lansert et bud på 40 millioner kroner for venstrebacken, som også var aktuell for klubben i august.

Everton-manager Roberto Martínez frykter at Kevin Mirallas skal forsvinne fra Goodison Park. Mirallas har igjen et og et halvt år av kontrakten – en kontrakt Everton skal ha prøvd å forlenge uten hell. Nå går Martínez ut og sier at klubben må vise Mirallas at de er fornøyd med det han presterer, skriver The Guardian.

Daily Star påstår at Liverpool nærmest har vært desperate etter å hente utlånte Divock Origi tilbake til Anfield i januar, men at det nå ser ut til at de lar stortalentet bli værende franske Lille ut sesongen. Den belgiske 19-åringen ble kjøpt for drøye 100 millioner i fjor sommer, og før jul var det lenge snakk om at han kunne bli å se på Anfield allerede i januar – tross Liverpools avtale med Lille om at han skulle spille den første sesongen for Lille. Men med Daniel Sturridge på vei tilbake fra skade, og med en Richie Lambert og en Fabio Borini som viser glimt av scoringsteft, ser det ut til at Origi blir værende i Frankrike frem til sommeren.

Men Liverpool og Brendan Rodgers ønsker fortsatt å forsterke laget før den siste halvdelen av sesongen. Om 18 år gamle Teddy Bishop i Ipswich er i stand til å gå rett inn på laget, kan det nok stilles spørsmål ved, men midtbanespilleren er i hvert fall ønsket på Anfield. Daily Mirror skriver at 18-åringen skal ha en prislapp på 110 millioner, og at også Manchester United, Arsenal og Tottenham skal ha Bishops på sin liste over aktuelle framtidsprosjekt.

Arsenal tok en sterk borteseier mot Manchester City på søndag, men Arsène Wenger jakter forsterkninger. Ikke uventet er det i det bakre rekker det brenner mest på Emirates for tiden, og ifølge The Guardian står Villarreals brasilianske midtstopper Gabriel Paulista høyt på listen. 24-åringens agent skal allerede være i forhandlinger med London-klubben, men det er ikke kjent hvilken sum penger Gunners må ut med hvis en overgang blir realisert.

Blackburn-spiss og Joshua King-konkurrent Rudy Gestede er ikke særlig fornøyd med at Blackburn krever opp i mot 70 millioner kroner for å la han forlate klubben i januarvinduet, skriver Sky Sports. Både Crystal Palace, Hull og WBA har Gestedes navn på blokken, og seinest forrige uke fikk Palace beskjed om at budet deres var langt unna det «riktige».

Ellers meldes det at forhandlingene mellom Kris Commons og Celtic har brutt sammen. Daily Express skriver at 31-åringen fort kan være på vei bort fra klubben, og at det kan komme til å skje enten i januar eller i sommer.