ENDELIG FOR EVERTON? Lukaku feirer scoring mot West Ham United på Upton Park. Rekdal tror de endelig vinner en seriekamp igjen. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS
ENDELIG FOR EVERTON? Lukaku feirer scoring mot West Ham United på Upton Park. Rekdal tror de endelig vinner en seriekamp igjen. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS

Rekdal: Endelig seier for Everton

Rekdal håndplukket New York Islanders, Everton og Nancy til 5,4 i odds.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ISLANDERS - FLYERS (NHL) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20
Islanders kniver med Montreal og Tampa Bay om teten i Eastern Conference. Lørdag tapte de 4-6 for Montreal, før det hadde de fire strake seire inklusive 6-3 over Pittsburgh. Disse lagene har ikke møtt hverandre siden november, til tross for at de er i samme divisjon. Da vant Islanders 1-0 i overtid. Flyers ligger på tolvte plass med 43 poeng, 18 mindre enn Islanders. Sluttspillet kan bli vanskelig å nå for Flyers. De slo svake Buffalo 4-3 på lørdag, men tapte de to foregående for Washington og Vancouver. Den tyske forwarden Grabovski har vært ute for Islanders de siste kampene. Flyers sliter med skader på flere, blant annet Timonen (B), Read (F), Laughton (F) og Coburn (B).

EVERTON - WBA (PREMIER LEAGUE) H: 1,77 U: 3,35 B: 3,95
Everton har en utrolig skuffende sesong og ligger helt nede på 13. plass med 22 poeng. Forrige sesong var de helt uslåelige hjemme på Goodison Park, nå har de vunnet en av de siste seks kampene der. Tirsdag røk de ut av FA-Cupen med straffetap mot West Ham etter 2-2 på Upton Park. De to foregående endte 1-1 mot West Ham og Manchester City hjemme. WBA slo Hull City 1-0 hjemme sist, men nyslått manager Tony Pulis varsler spillere både inn og ut. Brown Ideye (A) er en av de som nevnes ut. Mye kan skje med disse lagene fremover, men Evertons resultater de siste kampene er positive, spesielt uavgjorten mot Man City. Her må Everton klare seg uten Aiden McGeady (A) og målvakt Tim Howard. Joel Robles (K) har vikariert for Howard og klart seg greit.

NANCY - ORLEANS (LIGUE 2) H: 1,75 U: 2,95 B: 4,25
Nancy så ut til å kjempe om opprykk til Ligue 1, men nå har de tapt fem seriekamper på rad. I tillegg røk de ut av cupen, men da med god innsats. De holdt Saint-Etienne til ekstraomganger på bortebane. Det viser at de kan, men de klarte ikke ta det ut i sist seriekamp, da de tapte 1-3 for Angers borte. Orleans er nyopprykkede og ligger bare to poeng over nedrykksstreken. De viser ikke særlig god form med cup-exit for et amatørlag og 1-1 mot elendige Arles på de to siste. Rekdal tror Nancy tar seg av Orleans.