Målgivende fra Zucca da Rangers knuste Penguins

Kun stolpen hindret Zucca fra å score sesongens åttende mål.

Se høydepunktene i video over. Med tillatelse fra Viasat.

Både Mats Zuccarello og New York Rangers var i frisk form da Pittsburgh Penguins ble slått overlegent i Consol Energy Center søndag kveld.

Selv om nordmannen «kun» tegnet seg for én målgivende, var han aktiv og delaktig i at Rangers sikret seg en sjelden seier i Pittsburgh. Penguins hadde nemlig slått Rangers i seks av de siste sju hjemmekampene.

Særlig Penguins-keeper Marc-André Fleury hadde levert store prestasjoner mot Zucca og Rangers i de foregående oppgjørene. Søndag kveld kunne han ikke redde Penguins, som tapte 5-2 mot Rangers.

Lynskarpe Rangers rett i ledelsen

Rangers trengte bare 26 sekunder på å ta ledelsen i Pittsburgh. Rick Nash plukket opp en løs puck og ga gjestene en glimrende start på kampen.

I undertall ble Rangers satt under et hardt press, før et fulltallig mannskap noen minutter senere i stedet sørget for å doble ledelsen. Denne gangen var det Derrick Brassard som sendte pucken bak Marc-André Fleury. Zuccarello noterte seg for målgivende.

Så våknet superstjernen Sidney Crosby og noterte seg for sesongens 15. mål, på retur fra Henrik Lundqvist.

Ny pangstart på perioden

Som i første periode, begynte også andre periode med et tidlig Rangers-mål. Og som i første periode, var det igjen Rick Nash som scoret målet.

Andreperioden fortsatte å kopiere den første. Penguins presset tilbake, men fikk lite annet enn et nytt mål i trynet. Derek Stepan gjorde 4-1 for gjestene.

Carl Hagelin kunne økt til 5-1, men alene med Fleury ble han distrahert av Simon Despres. Sistnevnte fikk to minutter i boksen for slashing. I det påfølgende overtallsspillet var Zucca uhyre nære ved å sette Rangers femte mål for kvelden.

Penguins fikk nytt håp etter redusering fra David Perron i tredje periode. Håpet var imidlertid kortlevd da Derek Stepan økte til 5-2 to minutter senere. Mats Zuccarello kunne økt til 6-2, men traff stolpen.