UNITED IGJEN: Ryktene om at Gareth Bale er på vei til Manchester United vil ikke forsvinne. Foto: REUTERS/Juan Medina
UNITED IGJEN: Ryktene om at Gareth Bale er på vei til Manchester United vil ikke forsvinne. Foto: REUTERS/Juan Medina

Fotballryktene: 
– Manchester United vil bytte til seg Bale

Og Premier League-klubbene står i kø for å sikre seg Radamel Falcao.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livet er for kort til ikke å interessere seg for overgangsrykter.

Tenk så kjedelig det må være for dem som ikke får opp pulsen over et overgangsrykte som handler om klubben deres?

For det er jo hele sesongen som står på spill nå. Blir det suksess eller blir det fiasko?

Faktisk kan managernes innsats i dette overgangsvinduet bli helt avgjørende for hva utfallet av sesongen blir.

Hva skjer egentlig på Old Trafford? Skal Louis van Gaal handle eller skal han ikke? Lørdag ble det slått fast at januar blir en rolig måned for Manchester United-sjefen. Men ryktet om at Gareth Bale blir å se i rødt utover våren vil ikke forsvinne. Nå er det Sunday People som hevder at en skikkelig storhandel er på gang mellom Manchester United og Real Madrid, der Bale havner i England og David de Gea og en halv milliard går motsatt vei.

Radamel Falcao er tilbake i varmen i Manchester United, men klubben er ikke innstilt på å betale de drøyt 430 millioner kronene som Monaco skal ha for å slippe kolombianeren. Men ifølge Daily Telegraph så vil fortsatt klubben ha spissen. Men til en langt lavere pris. Så nå skal det prutes, hvis ikke blir ikke 28-åringen fullblods United-spiller.

Og det sitter nå noen klubber på gjerdet og følger med på forhandlingene. For Manchester City, Arsenal og Liverpool har fortsatt tro på at Falcao kan hevde seg i Premier League, og skal alle ha forhørt seg om fremtidsplanene til spissen, skriver Sunday Times.

Bak en hver suksessfull mann, står en sterk kvinne. Og det er som de sier: «Happy wife = Happy life». Når da konen til Luka Modric mistrives i Madrid, så kan det medføre en retur til England. Både Manchester United og Chelsea skal være villig til å legge forholdene godt til rette for at fru Modric skal få det så godt som mulig, skriver Sunday Express.

Tidligere i uken ble det sagt at Manchester City ville bruke en halv milliard for å hente Lionel Messi til England. Men nå nekter manager Manuel Pellegrini at dette stemmer, melder Sunday Times. Men så kan man jo aldri stole på en manager når et overgangsvindu er åpent...

Yaya Toure vil fortsatt ikke garantere at han blir værende i Manchester City. Nå skriver Daily Star at Paris Saint-Germain står klar med åpne armer dersom ivorianeren gjør alvor av planene om å flytte fra England.

Arsenal-manager Arsene Wenger innrømmer at det vil være risikabelt for The Gunners ikke å kjøpe en midtstopper i januar. Men franskmannen hevder at han ikke har noen konkrete spillere i kikkerten. Så dersom Wenger plutselig kommer dragende med en ny midtstopper i neste uke, kan det nærmest kalles et impulskjøp. De som ligger nærmest å bli Wengers impulsstopper er ifølge Daily Mail Benedikt HöwedesVirgil van Dijk eller Winston Reid.

Joel Campbell er et navn som til stadighet dukker opp i ryktespaltene. Costaricaneren imponerte mange under VM, men har fått lite spilletid i Arsenal. Nå er det David Moyes som ville hente ham på lån til Real Sociedad, skriver Sunday People.

Wenger påstod at spillermakedet ikke er noe supermarked hvor en kan plukke det en vil ha fra hyllene. Men i Paris kan en forsåvidt plukke med seg litt av hvert. Så mens Arsenal-manageren er i villrede over hvilken midtstopper som skal bli risikobegrenseren hans, så skal han ha plukket Edinson Cavani ned fra øverste spisshylle i Paris Saint-Germain, skriver Daily Express

Paris Saint-Germain-trener Laurent Blanc har garantert at det vil være spillere som forlater klubben i januar. Og de som først kommer i søkelyset i så måte er Cavani og Ezequiel Lavezzi. Angriperne møtte ikke opp til lagets treningsleir i romjulen, og ser ut til å være på vei ut. Liverpool har lenge drømt om Lavezzi, men det kan se ut til at de kan se langt etter argentineren. For ifølge Daily Express er han i samtaler med Valencia, og havner trolig i Spania.

Liverpool har lenge vært på jakt etter ukrainske Jevgen Konopljanka. Men nå kan det se ut til at Tottenham har hoppet forbi dem i køen. For Dnepro ønsker å selge kantspilleren i januar ettersom kontrakten hans går ut til sommeren. Ifølge Daily Mail er Spurs nå i samtaler med den ukrainske klubben med tanke på å hente 25-åringen i januar. 

Hvorfor finne opp kruttet på nytt, når du allerede har gjort det en gang? Alan Pardew hadde kjempesuksess da han hentet Papiss Cisse fra Freiburg i sin tid. Og nå går senegaleserens kontrakt med Newcastle mot slutten. Så da vil Pardew hente 29-åringen en gang til, denne gangen til Crystal Palace, skriver Sunday Mirror.

På Selhurs Park kan han komme til å danne spisspar med fyrtårnet Rudy Gestede. Spissen som Ole Gunnar Solskjær ikke hadde behov for, men som har banket inn mål på bestilling for Blackburn. Ifølge Sunday Telegraph vil Pardew hente Gestede og Swansea-backen Neil Taylor for å gjøre Eagles i stand til å holde seg i Premier League.