TILBAKE: Sergio Aguero rapporteres å være skadefri, og kan starte mot Arsenal. AFP PHOTO/OLI SCARFF
TILBAKE: Sergio Aguero rapporteres å være skadefri, og kan starte mot Arsenal. AFP PHOTO/OLI SCARFF

Rekdals Premier League-tips gikk inn

Fikk suksess med lørdagskupongen - sjekk søndagstipset til 4,8 i odds!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MAN CITY - ARSENAL (PREMIER LEAGUE) H: 1,73 U: 3,55 B: 3,95
City skuffet med 1-1 mot Everton sist. Samir Nasri (M) og Edin Dzeko (A) er ute med skade her, og selv om blekket knapt har tørket kan muligens Wilfried Bony (A) spille en rolle i denne kampen for City. Sergio Aguero (A) er friskmeldt, og han starter definitivt sammen med kaptein Vincent Kompany (F). Arsenal slo Stoke 3-0 hjemme sist, og ting ser ganske bra ut for The Gunners nå. Mesut Özil (M), Aaron Ramsey (M) og Theo Walcott (A) er alle friskmeldte, det er også Callum Chambers (F) som har vært syk. Men Debuchy (F) og Arteta (M) er nye navn på skadelista til Arsenal. Uansett stiller de en sterkere tropp enn på lenge. Dette er to lag som kan score mye mål og har utrolige offensive spillere som David Silva, Aguero, Alexis Sanchez og Olivier Giroud. Det blir mange store navn på ett brett her, men vi må ta med Arsenals svake statistikk mot andre topplag.

STORHAMAR - SPARTA (GET) H: 1,85 U: 4,30 B: 2,75
Storhamar er i siget og har utløst masse lokal entusiasme etter noen magre år preget av dårlig administrativ styring. De fikk seg en nesestyver sist med 1-5 for Oilers hjemme i stappfull hall, etter ni strake seire. Nå er det viktig at de kommer tilbake på vinnersporet så fort som mulig etter det som var en gedigen nedtur mot Oilers. Sparta imponerte veldig da de slo Frisk 5-1 i Askerhallen. Det var en god opptur etter det knepne hjemmetapet for Lørenskog på lørdag. Her står Sparta ovenfor en tøff bortekamp mot et meget motivert hjemmelag. De siste møtene mellom disse lagene på Hamar endte med 6-2 og 4-1 favør Storhamar.

RSC ANDERLECHT - LIERSE SK (0-1) (PRO LEAGUE) H: 1,50 U: 3,90 B: 3,95
Topp mot bunn. Anderlecht ligger på andreplass i Pro League, fire poeng etter Club Brugge, og er i knallform. De står med fire strake seire i serie og cup, i tillegg til en 5-0 seier over nederlandske Vitesse i treningskamp forrige helg. I serien har de bare ett hjemmetap siden oktober 2013, så Anderlecht er knallsterke. Lierse, Rekdals tidligere klubb som både spiller og trener, ligger sist i serien med bare 14 poeng på 21 kamper. De er allerede ni poeng fra trygg plass, og et mirakel må til om de skal unngå nedrykkskvalik. De har tapt de to siste kampene 0-6. Her må Mitrovic (A) sone karantene for Anderlecht, og Bensebiani (F) sone for Lierse. Anderlecht bør vinne stort.