Den unge kvinnen som står og skal ta imot bilen forsøker forgjeves å få den 94 år gamle sjåføren til å bremse. I stedet dundrer bilen forbi. Foto: youtube.com
Den unge kvinnen som står og skal ta imot bilen forsøker forgjeves å få den 94 år gamle sjåføren til å bremse. I stedet dundrer bilen forbi. Foto: youtube.com

Denne hurtigvasken glemmer hun aldri

Bileieren (94!) fikk i alle fall rensket kontoen etterpå ...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Laster inn forumet...

Ofte på disse videoklippene vi viser dere, er hendelsen hentet fra Russland. Men ikke denne gangen! Nå skal vi rett og slett til USA – nærmere bestemt til Sacramento i California, der de har en bilvask med et så kreativt navn som Quick Quack Car Wash.

Her har de utstyrt området med videokamera som overvåker hele området – og det er disse som har fanget hendelsen du kan se i klippet nederst i saken.

Det er altså en 94-år gammel mann som skal vaske bilen sin. Men det går dessverre galt helt fra starten av. 

Se video: Derfor skal du ikke åpne døra i bilvasken

Skulle egentlig bremse

I informasjonen under klippet står det at 94-åringen trykker på gassen i stedet for bremsen. Og dermed skyter den hvite bilen fart. Skikkelig.

Storøyde ansatte må komme seg i sikkerhet og er vitne til at bilen dundrer gjennom vaskeområdet og ut på den andre siden, så børster, vann og maskiner står til alle kanter. På den andre siden får turen en brå slutt.

Eierne av Quick Quack Car Wash har valgt å legge sin egen helt spesielle jingle på klippet – noe som gir det hele en betydelig Benny Hill Show-faktor. 

Heldigvis går det ingen liv tapt, og ingen ble alvorlig skadet. Flaks, kalles det!

Litt mindre flaks er det naturligvis at skadene på bilvaskanlegget beløp seg til flere hundre tusen kroner ...

Klikk på videovinduet under for å se klippet.

Spiller ikke klippet på mobil/lesebrett? Klikk her

Les også: Slik så Mercedesen ut etter bilvasken