GOALGETTER: Radamel Falcao scorer mot Stoke City. AFP PHOTO / OLI SCARFF
GOALGETTER: Radamel Falcao scorer mot Stoke City. AFP PHOTO / OLI SCARFF

Sjekk Rekdals Premier League-trippel

Tror på seier til Manchester United, Chelsea og Tottenham - sjekk ekspertanalysen nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

QPR - MANCHESTER UNITED (PREMIER LEAGUE) H: 4,95 U: 3,75 B: 1,55
QPR er helt avhengige av å ta poeng på hjemmebane hvis de skal holde plassen. Borteformen er helt grusom - de har tapt alle bortekampene denne sesongen, og kun scoret fem mål. Da er det ubeleilig at hjemmeformen ser ut til å svikte. Først 0-0 og 1-1 mot Crystal Palace og Swansea, så 0-3 for Sheffield United i FA-cupen hjemme på Loftus Road. QPR ligger nå på nedrykksplass, og spekulasjonene begynner å komme om Harry Redknapps jobbsituasjon. Hos Manchester United er de nok skuffet over hjemmetapet for Southampton sist, særlig Louis van Gaal som har en personlig feide med Southampton-trener Ronald Koeman. Allikevel, det var første tap siden november, og United-fans ser ut til å akseptere at klubben er i en ombyggingsfase. Dessuten ser de ut til å ha god mulighet til å kvalifisere seg til Champions League igjen. QPR mangler Amand Traore (F), Sandro (M) og Yun Suk-Young (M) grunnet skade men Niko Kranjcar (M) skal være tilbake. Uniteds Robin van Persie (A) er usikker etter en smell i ankelen forrige kamp, men Rafael (F) og Marcos Rojo (F) er tilbake fra skade.

 

SWANSEA - CHELSEA (PREMIER LEAGUE) H: 5,50 U: 3,75 B: 1,50
Swansea har spilt 1-1 de to siste seriekampene mot QPR og West Ham. I tillegg vant de 6-2 over Tranmere i cupen nylig. Nylig solgte de spissjuvelen Wilfried Bony (A) til Manchester City, og da blir det opp til Bafetimi Gomis (A) å steppe opp. Han har hatt gode år i Saint-Etienne og Lyon, nå må han levere i Swansea. Det blir ikke lett mot et Chelsea som har en topoengs ledelse på City i toppen av tabellen. De har slått Watford 3-0 og Newcastle 2-0 i det siste, og seiler opp som åpenbare favoritter her. De har dog en viktig bortekamp mot Liverpool på tirsdag i ligacupen å tenke på i tillegg. Ligacupen er kanskje ikke så viktig, men når du har spilt deg til semifinale må satse på den. Jonjo Shelvey (M) må sone karantene for hjemmelaget her, mens Ki Sung-yueng (M) er opptatt med asiamesterskapet. Thibaut Courtois (K) er ute for Chelsea, så Petr Cech fortsetter i mål. Cesar Azpilicueta (F) er ute med en lyskeskade. Her bør uansett Chelsea vinne.

 

TOTTENHAM - SUNDERLAND (PREMIER LEAGUE) H: 1,52 U: 3,80 B: 5,20
Tottenham hvilte en del spillere, men slo allikevel Burnley 4-2 i omkampen i FA-cupen på onsdag. Her er de nok ivrige etter å komme tilbake på vinnersporet etter de tapte 1-2 for Crystal Palace forrige helg. Spurs kjemper med erkerival Arsenal om europacup-plass. Sunderland er et av tre lag som ligger rett over nedrykksstreken med 20 poeng. Det kan bli supertett i kampen om å overleve, og alle poeng teller til slutt. Sunderland har spilt mange uavgjort, seks U bare i november og desember. Sist ble det 0-1 for Liverpool hjemme. Erik Lamela (M) og Ryan Mason (M) er ute for Spurs med skade. Jermain Defoe (A) spilte ti år i Tottenham og fikk med seg 274 kamper og 90 scoringer for Spurs - nå debuterer han for Sunderland mot sine gamle klubb, på White Hart Lane. Jozy Altidore (A) gikk motsatt vei i den handelen (til Toronto FC), og kan få en ny start der. Liam Bridcutt (M) må sone karantene for Sunderland. Rekdal tror Spurs gjør jobben.