Everton's new signing Samuel Eto'o during the press conference at Finch Farm
Everton's new signing Samuel Eto'o during the press conference at Finch Farm

– Eto'o har takket ja til Sampdoria

Samuel Eto'o ser ut til å være på vei bort fra Everton og Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Samuel Eto'o er ferdig i Everton etter et halvt år i klubben. Angriperen vender nå nesen mot nord-Italia. Mens familien bor i Milano, skal Samuel Eto'o nå bo i Genova og spille for Sampdoria. Det bekrefter spillerens agent Claudio Vigorelli.

– Eto'o har valgt å dra til Genova. I løpet av de siste timene kom det et tilbud fra Santos (fra Brasil, journ.anm.), som hadde høyere økonomisk verdi, men som spilleren likevel ikke anså som interessant. Familien hans bor i Milano og han ønsker varmen fra en klubb som Sampdoria når karrieren går mot slutten, sier Vigorelli ifølge La Gazzetta dello Sport

Kontrakten mellom Eto'o og Sampdoria skal ifølge samme avis ha blitt signert fredag ettermiddag etter at en delegasjon fra i blucerchiati møtte spillerens representanter i Paris. Det pågår nå en kamp mot klokken for å få spilleren klar til cupkampen mot gamleklubben Inter 21.januar.

Ifølge respekterte Gianluca Di Marzio, ventes Eto'o til Genova på søndag. Der venter medisinsk sjekk på mandag og muligens også en fremtid i klubbens administrasjon når karrieren tar slutt. 

Sampdoria har denne sesongen tatt et stort steg i retning gammel storhet og befinner seg på en imponerende femteplass.