Cardiff-karrieren ble aldri en stor suksess for Jo Inge Berget. Nå er han kontraktsløs. Foto: NTB Scanpix.
Cardiff-karrieren ble aldri en stor suksess for Jo Inge Berget. Nå er han kontraktsløs. Foto: NTB Scanpix.

Jo Inge Berget forlater Cardiff

Klubb og spiller er enige om å terminere kontrakten.

Jo Inge Berget har tilbragt det siste halve året på lån i Celtic. Etter å ha returnert til Cardiff i januar, informerer klubben nå om at oppholdet i klubben er over.

– Cardiff City kan bekrefte at Jo Inge Bergets kontrakt med klubben har blitt terminert ved gjensidig enighet. Spilleren forlater klubben med umiddelbart effekt. Vi ønsker å takke Jo for hans bidrag og ønsker ham det beste for fremtiden, skriver klubben på sine hjemmesider.

Jo Inge Berget ble signert av daværende Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær i januarvinduet 2014. Angriperen fikk problemer med å spille seg inn i laget og gikk derfor på lån til Celtic et halvt år senere. Der ventet en annen norsk manager, Ronny Deila.

Etter et halvt år i Celtic dro Berget nylig tilbake til Cardiff. I dag bekrefter altså klubben at nordmannen er ferdig i klubben, og at den walisiske klubben dermed ikke lenger har noen nordmenn i stallen.

Jo Inge Berget trente nylig med Hønefoss, uten at en overgang på noe tidspunkt skal ha vært aktuelt. TV 2 har ikke lyktes med å komme i kontakt med spillerens agent Jim Solbakken.