Dette er Lars Helges største frykt på Robinson-ekspedisjonen

– Jeg håper det er noen gode sterke mannfolk, eller noen søte damer som kan holde rundt meg når jeg blir redd. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En av Robinson-deltakerne denne våren er Lars Helge Brettingen (40) fra Askim. Han eier sin egen dekk og felg-butikk hvor han tilbringer mye tid. 

– Dagen starter klokka sju hver dag. Det går i ett, helt til klokka er seks-sju-åtte-ni på kvelden. Så er det natta, sier han.

Ikke tid til sengekos

I februar går han i land på Robinson-øya, men i livet utenfor øya tar også telefonen mye av tiden. 

LITE ACTION: Lars Helge demonstrerer spensten i madrassen på soverommet sitt.
LITE ACTION: Lars Helge demonstrerer spensten i madrassen på soverommet sitt.

– Min andre store kjærlighet er min telefon. På kun kort tid nå så har vi tre ubesvarte og to meldinger, sier han og holder opp telefonen.

Med full jobb, en pågående telefon og barn, blir det ikke mye tid på soverommet – hverken til det ene eller det andre.  

– Her har vi dreiebenken, den blir jo ikke så veldig mye brukt. Men det blir fire til seks timer hver natt. I helgene kan det hende vi klarer å få banket noe støv, men det er ikke så ofte, sier han spøkefullt.

Ser på Paradise Hotel

Med et hektisk liv prøver han å spise sunt, selv om det kan være vanskelig til tider. 

– Det er ikke alltid like lett når jeg jobber så mye som jeg gjør. Jeg har alltid taco på fredager. Jeg elsker sterk mat, det er det beste jeg vet.

Husets TV blir ikke særlig mye brukt av Lars Helge. Likevel er det et program han må få med seg. 

– Hvis jeg skal se noe på TV, så ser jeg gjerne på Paradise Hotel, for det er veldig spennende, sier den kommende reality-kjendisen. 

Livredd lyn og torden

Lars Helges største utfordring under Robinson-ekspedisjonen blir likevel hverken søvn eller mat. Under oppholdet på øya er han redd han kommer til å møte sin største frykt.  

– Jeg har en ting jeg er veldig redd for, og det er lyn og torden. Jeg håper det er noen gode sterke mannfolk, eller noen søte damer som kan holde rundt meg når jeg blir redd, for jeg kommer, det skal jeg love dere, tilføyer han. 

Likevel ser han frem til å ta fatt på utfordringene på øya. 

– Jeg elsker fart og spenning. Jeg har drevet med rallycross i mange år, så jeg ser frem til å komme ut og ta en kappestrid, avslutter han.  

Robinsonekspedisjonen har premiere på TV 2, 8. februar kl. 20.00!