Prestons Paul Gallagher feirer scoring.
Prestons Paul Gallagher feirer scoring.

Sjekk Rekdals fredagstrippel

Håndplukket tre kamper til nesten 5x innsatsen - les analysen her. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PRESTON - ORIENT (LEAGUE 1) H: 1,60 U: 3,35 B: 4,10
Preston North End er definitivt med i kampen om opprykk og ligger på fjerde plass i øyeblikket. De har seks poeng opp til lederlagene Swindon Town og Bristol City etter de tapte 1-2 for Sheffield United i helga. De har allikevel en ni poengs luke ned til neste på tabellen, så play-off plassen virker forholdsvis trygg såfremt de ikke får en skikkelig formsvikt. Leyton Orient var nær ved å rykke opp forrige sesong, nå skal de være glade hvis de ikke rykker ned. I øyeblikket ligger de på 20. plass, den siste trygge plassen i divisjonen - kun foran Gillingham på målforskjell. De vant to kamper på rappen i romjula over Yeovil og Crawley Town, som ligger sist og nest sist på tabellen. Da var det tilbake til gamle synder i helga med 0-1 for Fleetwood Town hjemme. Det må være ekstremt skuffende, og her skal Preston vinne om de gjør jobben skikkelig.

BORDEAUX - NICE (LIGUE 1) H: 1,82 U: 3,05 B: 4,00
Bordeaux ligger på åttende plass i ligaen, men formen har falt litt i det siste. I desember ble det ligatap for Nantes (1-2) og Lyon (0-5) samt ligacuptap for Lille på straffer. På nyåret har de slått Toulouse i cupen (2-1) og spilt 0-0 i Monaco. Her har de en god mulighet for tre poeng, og kanskje passere Monaco på tabellen. Nice ligger på tolvte plass, men har bare fem poeng ned til nedrykk - det er meget jevnt på nedre halvdel. De slo Lorient 3-1 hjemme sist, men borte har de tapt fire av de siste fem kampene - seieren kom over bunnlaget Caen som er på full fart ned i Ligue 2. Begge lag har vært preget av skader, og det er litt vanskelig å si hvem som blir klare. Men Pellenard (F), Belay (M), Lori (F), Jug (K) og Diabate (A) kan være ute for hjemmelaget. Nice har hatt problemer med Pentecote (A), Delle (K), Digard (M) og Traore (M).

EISBÄREN BERLIN - NÜRNBERG (DEL) H: 1,70 U: 4,30 B: 3,05
Den tyske hockeylegenden Uwe Krupp har tatt kontrollen over Eisbären, og nå er de for fullt med i kampen om sluttspillplass. De sliter dog borte, og tapte 4-6 for topplaget Adler Mannheim på borteis søndag. Det er ikke verdens undergang riktig nok, da Mannheim er overlegne i årets sesong. Hjemmeformen er oppløftende. Berlin har syv strake hjemmeseire og har 9-0 på de to siste. Nürnberg viser form og står med fire strake seire, og ligger nå seks poeng bak Berlin på tabellen. De har slått både Mannheim og München i det siste, og kommer nok med mye selvtillit. Forrige gang de møtte Berlin ble det 3-1 seier til isbjørnene i Nürnberg.