Tottenham vant etter marerittstart

Tottenham lå under 0-2 før det var spilt åtte minutter av FA-cupomkampen mot Burnley. Anført av Paulinho slo vertene voldsomt tilbake og tok seg videre med 4-2-seier.

Tottenham Hotspur's Paulinho celebrates scoring his side's first goal during the FA Cup Third Round replay at White Hart Lane, London.

Southampton er også klar for 4. runde etter å ha scoret det eneste målet i omkampen borte mot et Ipswich med Jonathan Parr tilbake i laget som venstreback, og med Bradfords 4-0-seier over Millwall er alle de 32 lagene i 16-delsfinalen nå klare.

Grusom start
Tottenham kunne knapt fått en verre start på hjemmekampen mot Premier League-rival Burnley. Marvin Sordell ga gjestene ledelsen i det 3. minutt, og fem minutter senere doblet Ross Wallace den med et frispark som endret retning.

Hjemmelaget svarte nesten umiddelbart da Paulinho reduserte, og samme mann gjorde forarbeidet da Etienne Capoue utlignet på overtid i første omgang.

Paulinho var nest sist på ballen også da Vlad Chiriches satte inn 3-2 tidlig i annen omgang. Danny Rose punkterte kampen noen minutter senere og Burnley greide aldri å reise seg etter den smellen.

Dermed er Tottenham klar for kamp mot en annen eliteserierival når Leicester kommer til White Hart Lane i 4. runde neste helg. (©NTB)