Larvik knuste tabelltoer Glassverket

Glassverket holdt følge i ti minutter. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Larvik – Glassverket 26-16: 

Larvik styrer mot sitt ellevte strake seriemesterskap etter at de knuste tabelltoer Glassverket 26-16 hjemme i Arena Larvik onsdag. 

Hjemmelaget er dermed fremdeles ubeseiret så langt denne sesongen og troner øverst på tabellen med tolv strake seirer og 24 poeng.

Gjestene fra Drammen hadde før kampen bare avgitt tre poeng i første halvdel av sesongen. Deres eneste tap kom mot nettopp Larvik i serieåpningen.

Heller ikke denne gangen klarte de å tukte de suverene serielederne.

Holdt følge i ti minutter
Lagene fulgte hverandre tett de første ti minuttene av kampen, men så koblet hjemmelaget på turboen og scoret fem mål uten at Glassverket klarte å svare.

Lagene gikk til pause på stillingen 13-8 til Larvik.

Det ble en litt rotete start på andreomgangen, men Larvik hadde full kontroll og ledet med åtte mål etter ti minutter.

Det ble ikke helt den store kampen sett med Glassverket-øyne. Til det var Larvik, anført av en strålende Sandra Toft, alt for suverene. Det var Glassverkets andre tap for sesongen.

Riegelhuth Koren: – Viser at vi er et bedre lag
Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble kampens toppscorer med seks mål. Veronica Egebakken Kristiansen ble Glassverkets toppscorer med fem. 

– Det var god fighting fra alle sammen. Det er viktige poeng for oss. Vi viser gjennom hele kampen at vi er et bedre lag. Vi får satt duellene i forsvar og holdt trøkket i angrep i 60 minutter, sa toppscorer Riegelhuth Koren til TV 2 etter kampen.

Andre kamper i Grundigligaen onsdag:

Storhamar – Tertnes 22 – 27
Nordstrand – Stabæk 19 – 18
Oppsal – Skrim Kongsberg 36 – 28
Vipers – Byåsen Elite 31 – 23