KLAR FOR AVALDSNES: Maren Mjelde (t.v.) har signert for rogalendingene. Her fra EM-finalen mot Tyskland i 2013. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
KLAR FOR AVALDSNES: Maren Mjelde (t.v.) har signert for rogalendingene. Her fra EM-finalen mot Tyskland i 2013. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Nordlie henter landslagskapteinen

Maren Mjelde blir klubbens best betalte spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tom Nordlie fortsetter å forsterke Avaldsnes-stallen. Søndag ble det klart at Norges landslagskaptein Maren Mjelde (25) har signert for Karmøy-klubben. Det bekrefter Avaldsnes på sin Facebook-side.

Mjelde kommer fra den svenske Kopparbergs/Göteborg FC hvor hun har spilt siden sommeren 2014.

Avaldsnes har sikret seg Mjelde på en toårskontrakt. Sportslig leder Arne Utvik bekrefter overfor Haugesunds Avis blir Mjelde den beste betalte spilleren i Avaldsnes.

– Overgangssummen er stor i kvinnefotballsammenheng, sier Utvik.

Mjelde står bokført med 79 kamper og ti mål for den norske landslaget. Bergenseren har en fortid i Arna/Bjørnar, Turbine Potsdam og nevnte Kopparbergs/Göteborg FC.

Like før jul sikret Avaldsnes seg også signaturen til Elise Thorsnes.

Etter en mislykket redningsoperasjon i Sandnes Ulf forrige sesong, ble Tom Nordlie klar som ny Avaldsnes-trener i desember.

– Det trigger meg med folk som er litt utenfor A4, og som har gjennomføringskaft. Målet er medalje. Jeg sitter her med en god følelse. Jeg har ikke kommet hit for å bli nummer sju, sa Nordlie da han ble presentert som lagets nye trener..