Totti feiret to scoringer i byderbyet med «selfie»

– Et uforglemmelig øyeblikk, sier Francesco Totti etter Roma-derbyet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Roma-Lazio 2-2

Roma og Lazio møttes til «Derby della Capitale» søndag. Der ble Roma-legenden Francesco Totti (38) dagens mann.

Feiret med «selfie»
Med to scoringer reddet veteranen uavgjort for Roma. 38-åringen feiret det vakre utligningsmålet med å ta «selfie» foran jublende Roma-supportere.

– Jeg er ikke vant til «selfier» og slik, fordi jeg holder privatlivet mitt for meg selv. Dette var imidlertid et uforglemmelig øyeblikk, sier Totti til Sky Italia etter kampen.

Totti sier at han fikk ideen om å feire med en «selfie» tidligere denne uken. Romas keepertrener Guido Nanni var Tottis medsammensvorne i stuntet.

– Det var et minne jeg ønsket, et minne for å huske dette øyeblikket jeg delte med supporterne, sier Totti til mediaset.

Se feiringen og sammendrag fra kampen øverst på siden! (Video med tillatelse fra C More)

Ingen har scoret mer enn Totti
Lazio kom best i gang i byderbyet anført av en strålende Felipe Anderson. 21-åringen serverte først en strålende målgivende pasning til Stefano Mauri, før han selv satte inn 2-0 fra distanse kun minutter senere.

Men Roma har en evigung kaptein på laget. Like etter pause reduserte Totti etter en strålende pasning fra Kevin Strootman. Så smalt det igjen da timen var passert.

Totti svevet gjennom luften og utlignet med en herlig volley. Mens Stadio Olimpico gikk til himmels etter scoringen, vartet Totti opp med «selfie». 

De to scoringene i kampen som endte 2-2 gjorde Totti til tidenes mestscorende spiller i «Derby della Capitale». Roma-kapteinen står nå bokført med elleve fulltreffere - det er to flere enn Guido Da Costa og Marco Delvecchio.

– For en romer er det en av de vakreste tingene som kan skje i livet. Det er en ære og en stolthet for meg, sier Totti.

Mancini skutt i senk
Roma ligger på andreplass i Serie A, men har like mange poeng som Juvents. Serielederen spiller mot Napoli søndag kveld. Lazio følger på tredjeplass - ni poeng bak Roma.

Det var ikke bare i Roma det var «action» i Serie A søndag. Inter og Roberto Mancini dro i land en 3-1-seier hjemme mot Genoa, men ikke alt gikk på skinner for den italienske manageren.

I den andre omgangen ble Mancini skutt i senk av sin egen spiller. Se hendelsen i videovinduet under.