MISTET LIVET I BILULYKKE: Junior Malanda døde i en bilulykke på vei til treningsleir med Bundesliga-klubben Wolfsburg. Malanda ble 20 år gammel. AFP PHOTO / DPA / PETER STEFFEN
MISTET LIVET I BILULYKKE: Junior Malanda døde i en bilulykke på vei til treningsleir med Bundesliga-klubben Wolfsburg. Malanda ble 20 år gammel. AFP PHOTO / DPA / PETER STEFFEN

Bundesliga-spiller døde på vei til treningsleir

Stortalentet Junior Malanda mistet livet i bilulykke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bundesliga-familien er i sorg.

Wolfsburg-spiller Junior Malanda var på vei til flyplassen lørdag ettermiddag der laget skulle dra på treningsleir i Sør-Afrika. Men Malanda kom aldri frem til flyplassen.

Tyske Bild skriver at føreren av bilen som Malanda satt i, en Wolksvagen Toareg, skal ha mistet kontroll over bilde i kraftig regnvær og vind.

Bilen skal ha fått sladd, før den ble løftet fra asfalten og krasjet inn i et tre. Malanda ble kastet ut av sin plass i baksetet og døde momentant. 

Malanda ble bare 20 år gammel.

De to andre passasjerene i bilen skal ikke ha mistet livet i ulykken. 

Belgiske Malanda spilte defensiv midtbane og ble regnet som et stort talent. Han står bokført med ti kamper for Wolfsburg i Bundesliga denne sesongen. Malanda har også 15 kamper for Belgias U21-landslag.

Lagkamerat og tidligere Chelsea-spiller Kevin de Bruyne er i sorg etter Malandas dødsfall. Lørdag kveld la de Bruyne ut et bilde av ham og Malanda på Instagram.

– Det er så rart å høre vennen din om morgenen, for så å høre disse nyhetene. Jeg har mistet en god venn altfor tidlig. Hvil i fred, min venn. Du vil alltid være her, skriver de Bruyne.

Flere i fotballfamilien har lagt ut meldinger på sosiale medier etter det tragiske dødsfallet.

– Hvil i fred Junior Malanda! I våre hjerter spiller du videre. Vår medfølelse er med familien og dine venner, skriver Schalke-spiller Bendikt Höwedes på Twitter.

– Ikke bare en fantastisk spiller, men en fantastisk person. Mine tanker vil alltid være med deg og din familie, bror. Ditt snille hjerte var sjelden og spesielt. Du vil alltid bli husket, skriver Wolfsburg-spiller Nicklas Bendtner på Instagram.

– Hvil i fred, Junior Malanda. Vi har mistet et stort talent og en fantastisk person, skriver Chelsea-spiller Thibaut Courtois på Twitter.

– Hvorfor??? Jeg elsker deg, bror, skriver den Chelsea-utleide Borussia Mönchengladbach-spilleren Thorgan Hazard på Twitter.