Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New York Knicks 96-120 Houston Rockets

New York Knicks har tapt 14 strake kamper. Med kun fem seire (og hele 34 tap) denne sesongen har fansen sett nok. 

I hjemmekampen mot Houston Rockets i ikoniske Madison Square Garden gikk flere fans til det skrittet at de dekket hodet med papirposer.

Tildekkingen er en stille protest og skal vise hvor flau hjemmefansen er for sitt eget lag - de tør ikke å vise seg på kamp.

Mot slutten av forrige sesong tok Phil Jackson over som sportslig leder for Knicks. Jackson som har vunnet 11 ringer som trener for Chicago Bulls og Los Angeles Lakers har også to titler som Knicks-spiller på 70-tallet.

Før inneværende sesong var det knyttet en viss positivitet til Knickslaget som også re-signerte sin største stjerne Carmelo Anthony. 

Historisk dårlig
Men sesongen har vært historisk dårlig. Aldri før har laget stått med færre seire på dette tidspunktet i sesongen.

For å gjøre vondt verre for Knicks-fansen byttet laget tirsdag bort to av sine beste spillere, J.R. Smith og Iman Schumpert, til Cleveland Cavaliers og fikk kun valg i de neste årenes draft tilbake.

Ved å gjøre dette kvittet Jackson seg med to kontrakter og sørget for at Knicks åpner rom for å hente spillere til sommeren. Samtidig dømte nok byttehandelen for at Knicks-fans må se langt etter bedring denne sesongen. 

Fisher får gjennomgå
Førsteårstrener Derek Fisher får også gjennomgå av fansen og det er blitt vanlig å høre rop om at treneren bør bli sparket på lagets hjemmekamper. 

Knicks-fansen har rett og slett fått nok og antallet tilskuere som dekker til hodet kommer nok til å øke i kampene som kommer. 

Vis flere