VERDENS DYRESTE: Lionel Messi kommer til å knuse alle overgangsrekorder om han går til Premier League. Ifølge britiske medier er totalpakken på magikeren fra Argentina på svimlende seks milliarder kroner.  AFP PHOTO/ LLUIS GENE
VERDENS DYRESTE: Lionel Messi kommer til å knuse alle overgangsrekorder om han går til Premier League. Ifølge britiske medier er totalpakken på magikeren fra Argentina på svimlende seks milliarder kroner.  AFP PHOTO/ LLUIS GENE

Fotballryktene: – Pakkepris for Messi: Seks milliarder 

Og Liverpool er i budkrig med Arsenal om fransk scoringsmaskin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Januar er her, og det betyr at det internasjonale overgangsmarkedet er åpnet.

Ny dag og nye rykter. Toppklubbene i Premier League ser ut til å signere flere store stjerner, ifølge engelske medier. Her er dagens fotballrykter.

Ryktene om at Lionel Messi skal være klar til å flytte på seg vil ingen ende ta. The Sun melder at argentineren er villig til å gå til Chelsea eller Manchester City om de imøtegår hans lønnskrav. 27-åringen må kjøpes ut av kontrakten for over to milliarder kroner, men det er ikke alt. Inkludert en lønn på seks år, vil totalpakken komme på utrolige seks milliarder kroner! En overgang trenger ikke å være helt urealistisk siden argentineren skal ha et dårlig forhold til trener Luis Enrique.

Brendan Rodgers og Liverpool skal være interessert i å forsterke stallen i januar. For på Anfield er Simon Mignolet funnet for lett, og Merseyside-klubben prøver å hente keeper Marc-Andre ter Stegen, ifølge Daily Star. Tyskeren, som for øyeblikket spiller andrefiolin i Barcelona, skal være frustrert over lite spilletid på Camp Nou.

Liverpool er også på utkikk etter en spiller som kan score mål, men det er også Arsenal. Begge klubbene skal ha finsiktet seg inn på Lyons Alexandre Lacazette, melder Daily Express. Franskmannen har imponert mange klubber med 19 mål på 20 kamper denne sesongen. Angrepsspilleren skal være tilgjengelig for rundt 170 millioner kroner.

The Mirror skriver at Manchester United gjør alt de kan for å få kloa i Borussia Dortmunds Mats Hummels. Louis van Gaal vil bla opp nesten en halv milliard kroner for å sikre seg den tyske midtstopperen. I sommer var en overgang uaktuell, men Dortmund har bare vunnet fire av deres 17 kamper i ligaen. Hummels har tidligere sagt at han ikke var interessert i en overgang til Premier League, men nå skal pipa ha fått en annen låt.

Om United likevel skulle feile i å signere 26-åringen, skal Atletico Madrids Diego Godin være et alternativ for rundt 300 millioner kroner.

Arsenal, skal ifølge Mirror, skal være i gang med å signere Ilkay Gundogan fra Borussia Dortmund. Arsene Wenger ønsker å styrke stallen i januar, og et bud på 180 millioner kroner skal være nok for å sikre seg tyskerens tjenester. Tyske medier skal ha meldt at Gundogan ikke ønsker å signere ny kontrakt, dermed kan Emirates bli neste lekegrind for 24-åringen. Så gjenstår det å se om The Gunners henter en spiller som har vært skadet i over ett år.

Metro skriver at Tottenham ønsker å forsterke angrepsrekken. Klubben har lagt inn et bud på rundt 100 millioner kroner for å få Fenerbahces Emmanuel Emenike til White Hart Lane. 

Vi avslutter dagens rykter med et sitat.

Wilfried Bony kan komme til å bli den store forskjellen i kampen om tittelen for Manchester City, sier Swansea-trener Gary Monk, ifølge Daily Express. Swansea krever 350 millioner kroner for å slippe spilleren til den blå delen av Manchester.