IMPONERTE: Martin Ødegaard imponerte på torsdagens trening med førstelaget til Real Madrid. Det opplyser spansk journalist til TV 2. Foto: Scanpix/montasje
IMPONERTE: Martin Ødegaard imponerte på torsdagens trening med førstelaget til Real Madrid. Det opplyser spansk journalist til TV 2. Foto: Scanpix/montasje

Ødegaard imponerte Real Madrids superstjerner

Martin Ødegaard (16) satte spor etter seg på torsdagens trening med Real Madrids førstelag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Madrid/Bergen (TV 2 Sporten): Martin Ødegaard nærmer seg en overgang til Real Madrid.

Onsdag var han på plass på tribunen for å se det som kan bli ungguttens nye lagkamerater i byderbyet mot Atletico Madrid.

Dagen derpå viste han seg frem for Cristiano Ronaldo og de andre verdensstjernene på trening med førstelaget ledet av den meritterte treneren Carlo Ancelotti.

TV 2 Sporten får opplyst at 16-åringen gjorde sine saker svært bra på sin første Real Madrid-trening.

Overrasket verdensstjernene
Ifølge Jose Luis Sanchez fra tv-kanalen La Sexta imponerte Ødegaard stort.

– De var svært overrasket over hvor høy kvalitet det var på ferdighetene hans på treningen i dag, sier Sanchez.

– Det var den generelle tonen blant de som deltok på treningen, både blant trenere og spillere. De fleste var imponert over hva han viste, fastslår den spanske journalisten, som snakket med trenere og spillere i etterkant av treningsøkten.

Carlo Ancelotti hvilte spillerne som startet byderbyet mot Atletico Madrid under torsdagens treningsøkt. Men stjerner som Cristiano Ronaldo og Pepé, som begge startet på benken 0-2-nederlaget mot byrivalen onsdag, deltok på treningen.

Dagen i forveien trente Ødegaard med B-laget Castilla, som ledes av den franske fotballegenden Zinedine Zidane.

– Vraker tilbudet fra Bayern München
Ifølge den spanske avisen Marca skal Ødegaard ha fått et tilbud om rundt 13 millioner kroner i årslønn om han velger en overgang til Pepe Guardiolas Bayern München. Men nordmannen skal ha bestemt seg for å vrake tilbudet fra den tyske storklubben for å gå til Real Madrid.

TV 2s fotballkommentator Øyvind Alsaker sa onsdag at han tror Ødegaard har det som skal til dersom han velger å signere for den spanske hovedstadsklubben.

– Dette er et nydelig ekteskap om det lykkes. Martin Ødegaard er en spiller som garantert ikke kommer til å ta av, og som ikke tror at jobben er gjort når han signerer. Han skjønner hvilket arbeid som venter. Samtidig vil Real Madrid ha den neste store verdensstjernen, sa han.

Tilbake i Norge fredag
Martin Ødegaard skal etter det TV 2 Sporten får opplyst skal Martin Ødegaard være tilbake i Norge fredag.

Real Madrid skal være interessert i å sikre seg ungguttens underskrift, og skal ha kommet med et tilbud i løpet av midtbanespillerens andre opphold i Madrid.

Men 16-åringen kommer ikke til å signere kontrakt med Real Madrid i løpet av oppholdet i den spanske hovedstaden denne uken.

Det får TV 2 opplyst av sentrale kilder rundt klubben.