Du kan trygt si at du er utestengt fra omverdens mas og kjas når du befinner deg i denne doningen. Alle foto: Brabus
Du kan trygt si at du er utestengt fra omverdens mas og kjas når du befinner deg i denne doningen. Alle foto: Brabus

Nei – dette er ingen vanlig minibuss!

Her snakker vi overdådig luksus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Laster inn forumet...

Rushtrafikk kan tidvis oppleves som rimelig håpløst. Det er vel ingen som synes det er godt anvendt tid å stå i stampe bak en lang rekke andre biler, til og fra jobb.

Men de fleste stedene i Norge er det faktisk særdeles humant, om man sammenligner med mange andre land. I takt med at flere og flere kjøper bil, blir det bare mer trengsel på veiene. Det fører til at mye tid går tapt.

Men nå har det tyske styling- og tuningfirmaet Brabus funnet ut at de vil gjøre noe for å hjelpe. De har nemlig bygget en minibuss som er myntet på nettopp folk som er lei av å kaste bort tiden på å stå i kø ... Utgangspunktet er en vanlig Mercedes Sprinter – men når Brabus er ferdig, og den får navnet Business Lounge, er den alt annet enn vanlig.

Les også: Dette blir en helt syk ambulanse

Brabus har satt sitt preg på eksteriøret også - om enn ikke fullt så mye som innvendig.
Brabus har satt sitt preg på eksteriøret også - om enn ikke fullt så mye som innvendig.

2.700 LED-lys

Innvendig kan får du den med seks seter bak. Fire av dem er satt opp mot hverandre - mens de to bakerste enkelt kan hives ut for å gi plass til bagasje.

Alle passasjerene skal ha all mulig luksus for sine føtter. Og fingre. 

Her er ekte tregulv og semsket skinn på vegger og tak. Stolene er i tofarget skinn, og med noen tastetrykk kan de gjøres om til senger. Hver stol/seng har varme, kjøling og massasje.

Elegant, moderne og praktisk.
Elegant, moderne og praktisk.

Det er 2.700 LED-lys i farge plassert i taket, som kan vise 12 forskjellige, og beroligende tema, fra blå himmel med lette skyer, via stjernehimmel. Til og med fyrverkeri kan du få slappe av til, om det er ønskelig! 

Les også: Ekstrem bobil – med maksimal luksus

Multimedia-orgie

Åtte elektriske gardiner kan trekkes for og stenge ute alt lys, mens det er individuelle leselamper for hver stol, i tilfelle noen ikke får sove og må lese litt.

En kaffemaskin sørger for ulike varme drikker – mens champagnen er trygt plassert i kjøleskapet.

Selvsagt har den utstyr som 42" TV, Platstation 4, Apple TV, digital TV-tuner og blue ray-spiller - i tillegg til egen PC. Mens Dolby surroundanlegget på 1,200 Watt er spesialbygget for bare denne bilen.

Uten mat og drikke duger ikke en rik og vellykket business mann eller kvinne ...
Uten mat og drikke duger ikke en rik og vellykket business mann eller kvinne ...

I tillegg til den store TV-en er det to skjermer til – praktisk plassert mellom stolene.

Bord er også på plass og en rekke store og gode oppbevaringsrom.

Her er en annen minibuss som skiller seg ut ...

Motor

Brabus er som nevnt en tuning- og stylingspesialist - med en forkjærlighet for Mercedes. Men denne gangen har vi ikke informasjon om de har gjort noe spesielt med motoren. Det er imidlertid ikke så viktig heller. Det er ikke lyskryssduellene denne doningen er skapt for.

Luksus og komfort er stikkordene. Og har du råd til denne, og i tillegg skaffer deg en sjåfør til å kjøre den, så virker plutselig ikke det å stå stille i rushtrafikken så ille likevel?

Les også: - Hvis jeg reparerte en feil, oppsto to nye etterpå