MØTTE PRESSEN: Barcelonas Luis Enrique nektet å svare på spørsmål om den påståtte konflikten med Messi på onsdagens pressekonfanse.(January 7, 2015, AFP PHOTO/ LLUIS GENE)
MØTTE PRESSEN: Barcelonas Luis Enrique nektet å svare på spørsmål om den påståtte konflikten med Messi på onsdagens pressekonfanse.(January 7, 2015, AFP PHOTO/ LLUIS GENE)

Chelsea kontaktet Messis pappa om mulig overgang

Og Barcelonas trener Luis Enrique nekter å dementere ryktene rundt storstjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelonas pressede trener Luis Enrique møtte onsdag ettermiddag pressen i forbindelse med kampen mot Elche.

Men spørsmålene handlet om alt annet enn kampen.

Spanske medier har i lang tid hevdet at storstjernen Lionel Messi skal ha havnet på kant med Barcelonas trener Luis Enrique.

Og ifølge den katalanske radiokanalen RAC1 skal Chelsea allerede ha kontaktet Messis pappa og agent, Jorgé Messi, og forhørt seg om mulighetene for å hente superstjernen til Stamford Bridge i sommer.

Marca hevder at Chelsea skal være villig til å møte utkjøpsklausulen på 2,5 milliarder kroner for å sikre seg La Liga-stjernen som har vunnet prestisjetunge Ballon d'Or hele fire ganger.

Nektet å snakke om Messi-ryktene
Enrique nektet imidlertid å svare på spørsmål om den påståtte konflikten med Messi, som ifølge den Barcelona-baserte avisen Sport skal ha pågått i flere uker. 

– Det som hender internt i laget, blir værende i laget. Jeg kommer verken til å dementere eller bekrefte noe av det, svarte Enrique på spørsmål om han har havnet i klinsj med Messi, ifølge Aftonbladet.

Messi begynte plutselig å følge Chelsea på sin offisielle Instagram-konto tidligere denne uken. Samme dag stod Messi over Barcelonas åpne treningsøkt på grunn av magesjau, og det stoppet ikke akkurat ikke spekulasjonene rundt superstjernens fremtid.

– At Messi ikke deltok på treningen skyldes at han slet med magesjau. Det ble kommunisert utad og det er sannheten, fastslo Enrique.

– Ingenting å beklage
Den tidligere Roma -og Celta Vigo-treneren gjør det samtidig klart at han aldri gir enkeltspillere særbehandling.

– Jeg har ingenting å beklage med tanke på hvordan jeg behandler mine spillere. Jeg leder skipet som jeg ønsker. Gruppen er viktigere enn enkeltspillere, mente han, ifølge The Daily Mail.

Barcelona ligger for øyeblikket på en andreplass på La Liga-tabellen med 38 poeng etter 17 spilte kamper. Real Madrid topper med 39 poeng, men har spilt en kamp mindre enn sine rivaler.

Lionel Messi har til tross for beskyldninger om formsvikt og bråk med treneren scoret 15 mål på 17 kamper i Spanias øverste divisjon denne sesongen.