BLOGGERNE-ENTUSIASTER: Om vi skal tro Heidi Weng, liker både Marit Bjørgen og Therese Johaug å følge med på tv-serien Bloggerne.   AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
BLOGGERNE-ENTUSIASTER: Om vi skal tro Heidi Weng, liker både Marit Bjørgen og Therese Johaug å følge med på tv-serien Bloggerne. AFP PHOTO / VINCENZO PINTO

Wengs sengeaktivitet fikk Johaug og Bjørgen til å bryte ut i latter

Heidi Weng ladet opp til dagens Tour-etappe på sin egen måte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toblach (TV 2): Heidi Weng har imponert stort så langt i Tour de Ski. Enebakk-jenten ligger ett minutt og 34 sekunder bak Marit Bjørgen i sammendraget. Hun har et forsprang på 42 sekunder ned til Therese Johaug på 3. plass.

I morgen skal trioen gå sin tredje konkurranse på tre dager, men Weng føler seg ikke sliten. Hun slapper nemlig godt av når hun ligger i sengen på rommet.

– I hele dag har jeg lagt i sengen og sett på "Bloggerne", sa Weng på den internasjonale pressekonferansen.

Det fikk Marit Bjørgen og Therese Johaug til å bryte ut i latter. På vei ut hevdet Weng at også Bjørgen og Johaug følger med på TV 2 Bliss-serien, noe duoen avviste.

Da var Johaug heller mer interessert i å snakke om avstanden opp til Weng.

– Jeg er glad for at jeg tok noen sekunder innpå hun i dag. Jeg starter 42 sekunder bak Weng i morgen. 15 kilometer med skøyting er en distanse jeg liker godt, sier Johaug.

– Heidi har kommet i form. Hun har vært god på 5 km i Tour de Ski tidligere. Det er moro å se at det er litt kniving i teten, sier Johaug.

Weng er overrasket over at hun ligger så langt foran Johaug.

– Men det mest overraskende er at jeg har vært på pallen hver dag. Jeg føler meg veldig bra, og nå gleder jeg meg til skøyting i morgen, sier Weng.

Hun tror hun må ha et solid forsprang på Johaug før den siste etappen.

– Det som er noe dritt er at det er en bakke på slutten. Der tar Johaug meg, sier hun.