Jimmy Fallon får sjokk når han finner ut at han kunne fått Nicole Kidman

Nicole Kidman var interessert, men Jimmy Fallon satte på videospill da hun kom på besøk...

Da Nicole Kidman (47) var på besøk hos Jimmy Fallon (40) sitt talkshow denne uka, var det første gang de to møttes på flere år. 

Men begge to husker svært godt første gang de møttes – det var nemlig veldig flaut for dem begge.

Det skjedde da en felles venn av de to tok med seg Nicole Kidman til Fallons leilighet helt ut av det blå. Mens Fallon trodde de kom for å henge og serverte et trist måltid med ost, kjeks og gammel kinamat fra kjøleskapet, trodde Kidman det var en date. En fryktelig trist date, avslører Paddington-skuespilleren.

– Jeg likte deg, jeg var singel, og vår felles venn sa at han kunne introdusere oss for hverandre, sier Nicole Kidman, mens Fallon får hakeslepp og blir så overrasket at han ikke klarer å si noe.

Blir så flau at han forlater scenen

– Der var du med baseballcaps og du sa nesten ingen ting. Og så satte du på dataspill og du snakket ikke i det hele tatt! Etter en og en halv time tenkte jeg: Han er ikke interessert i det hele tatt. Dette er så flaut! Ingen kjemi! Og så tenkte jeg at du kanskje var homofil, sier Kidman.

– HVA?! Vent, har jeg datet Nicole Kidman? utbryter Fallon.

– Nå har jeg helt sjokk, sier han.

Fallon blir så flau at han forlater programledersetet. 

Begge er gift og har barn

– Uansett, det var visst ikke meningen at det skulle bli oss to, ler Kidman.

Nicole Kidman er gift med countrysangeren Keith Urban (47), og sammen har de to barn født via surrogati. Fra før av har Kidman to barn hun adopterte sammen med Tom Cruise.

Fallon på sin side er gift med Nancy Cole, og i desember fikk de sitt andre barn sammen. Også Fallons barn er født via surrogati.

– Du gjorde et fantastisk valg. Keith Urban er så mye kulere enn meg. Han er rockestjerne. Men han er vel alltid på turné. Jeg er alltid hjemme, ler Fallon spøkefullt.

The Tonight Show starring Jimmy Fallon ser du på TV 2 Sumo!