CUPLAG: Preston slo Norwich fra Championship ut av FA-Cupen lørdag.
CUPLAG: Preston slo Norwich fra Championship ut av FA-Cupen lørdag.

Langoddsen onsdag: Blandet Rekdal-kupong

England, Spania og Frankrike. Sjekk ekspertanalysen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PRESTON - WALSALL (FOOTBALL LEAGUE TROPHY) H: 1,65 U: 3,35 B: 4,10
Football League Trophy, dette oppgjøret spilles over to kamper med returkamp tredje februar. Preston er et av de sterkeste lagene i League One. De ligger på tredjeplass i serien, tre poeng bak tetlagene Swindon Town og Bristol City. Disse lagene møttes i Walsall helt tilbake i september, da vant Walsall 3-1. Men etter det har Preston tapt kun tre kamper, den siste i midten av november. Preston er sterke hjemme, og slo Norwich 2-0 i FA-cupen hjemme på Deepdale på lørdag. Walsall ligger på 13. plass i League One, 15 poeng bak Preston. De tapte 0-2 hjemme for Coventry på lørdag, men fremstår som fryktelig ustabile. 1-4 for Swindon en kamp, 3-0 over MK Dons neste. Allikevel, Preston er solide og bør kunne ta seg av Walsall her.

VALENCIA - ESPANYOL (COPA DEL REY) H: 1,45 U: 3,70 B: 5,70
Disse lagene møttes i seriespill i september, da vant Valencia 3-1. Valencia imponerte med 2-1 over Real Madrid på søndag, nå er det oppe på fjerdeplass på tabellen og utfordrer for alvor om Champions League-plassering. De er kun fem poeng bak serieleder Real Madrid, men å utfordre om mesterskapet blir kanskje for tøft. Uansett, Valencia er definitivt tilbake etter noen års ørkenvandring. Espanyol hadde en fin periode i desember med flere seire i serie og cup, men motstanden var nok ikke allverden, selv om 3-1 over Rayo Vallecano borte er respektabelt. Barcelona-klubben ligger på tiende plass på tabellen, men har for langt opp til europacup-plassene. Legger nok mye vekt på dette oppgjøret, men vil få det knalltøft mot Valencia.

LILLE - EVIAN TG (LIGUE 1) H: 1,57 U: 3,25 B: 5,25
Forrige sesong vant Lille 3-0 over Evian i tilsvarende oppgjør. Her skal det også være klasseforskjell på lagene, til tross for at Lille har en skuffende sesong så langt. I desember vant de 3-0 over Toulouse hjemme, det var førse seier siden september, deretter fulgte de opp med straffeseier over Bordeaux i cupen. Siste kamp før pausen tapte de 1-2 for sterke Marseille borte, og på lørdag tapte de 0-2 for Bastia på Korsika. Korsika-lagene er ofte hjemmesterke. Evian TG er på 18. plass og nedrykk i øyeblikket, de møtte et amatørlag i cupen lørdag og vant 3-0. Greit å få seg litt selvtillit etter tre strake serietap før jul. Nicki Bille Nielsen får mye spilletid for Evian TG, men har bare en nettkjenning denne sesongen. N´Sikulu (M) og Cambon (A) må sone karantene for Evian.