Rayan Souici kalles den Paul Pogba. Pogba skal være 16-åringens største forbilde.
Rayan Souici kalles den Paul Pogba. Pogba skal være 16-åringens største forbilde.

Fotballryktene: Chelsea henter «den nye Pogba»

Og Wilfried Bony ønsker å spille Mesterliga-fotball. Her er dagens rykter. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frem til 31. januar vil klubbene gjøre sitt for å forsterke laget inn mot det siste halvdelen av Premier League-sesongen.

Noen overganger er allerede i boks, men det er nok mye mer i vente. Her er dagens ryktebørs!

Manchester United kommer trolig til å selge Javier Hernandez til sommeren – selv om Louis van Gaal bestemmer seg for ikke å beholde Radamel Falcao. Det melder Daily Telegraph.

Chicharito er på utlån til Real Madrid, som har sikret seg opsjon på å kjøpe ham innen juni 2015. Trolig kommer Real Madrid ikke til å benytte seg av den opsjonen, da meksikaneren har slitt med å sette sitt preg på La Liga.

Chelsea er en attraktiv klubb for mange. Men serielederne må trolig se seg slått av Leicester i kampen om den kroatiske spissen Andrej Kramaric. Ifølge Sky Sports er Kramaric på vei til King Power Stadium for en medisinsk test.

Det som imidlertid ser ut til å gå Chelseas vei, er jakten på det unge franske midtbanetalentet Rayan Souici. Både Liverpool og Arsenal skal være interesserte i 16-åringen, som kalles «den nye Paul Pogba». Ifølge Daily Express skal Jose Mourinho ha tilbudt unggutten en treårsavtale.

I London skal Tottenham være interessert i å knytte til seg Fabian Delphs tjenester. Aston Villa-spilleren står uten kontrakt til sommeren og klubben vil trolig selge midtbanespilleren i januar for å tjene litt penger på ham. Mauricio Pochettino ønsker ifølge The Mirror å hente Delph for 35 millioner kroner og er forberedt på å tilby Villa enten Aaron Lennon, Paulinho, Andros Townsend, Emmanuel Adebayor eller Moussa Dembele i retur.


Manchester City og Real Madrid er blant klubbene som kan være aktuelle for Swanseas kraftspiss Wilfried Bony. Ifølge The Telegraph har Bony ytret ønske om å spille Mesterliga-fotball og ser for seg en overgang i løpet av denne måneden. Bony hadde opprinnelig en utkjøpsklausul på snaue 200 millioner kroner, men den er borte etter at han signerte ny kontrakt med Swansea. Nå må klubbene trolig ut med 300 millioner for å sikre seg spilleren.

Mandag kveld spilte Ronny Deilas Celtic mot Kilmarnock. På tribunen satt speidere fra Sunderland for å se på den nederlandske forsvareren Virgil van Dijk. Gus Poyet skal være villig til å bla opp rundt 90 millioner kroner for sikre seg Deilas forsvarer, som har vært linket til flere storklubber.

En annen nederlender som kan havne i Premier League er Bruno Martins Indi. Forsvareren var linket til både Southampton og Manchester United i sommer, men da endte han opp i Portugal og Porto. Ifølge Daily Mail er nå Saints-sjef Ronald Koeman svært lysten på å hente 22-åringen til St. Mary’s i januar.