UTE MED SKADE: Adam Lallana sliter med smellen han pådro seg mot Leicester 1. januar.
UTE MED SKADE: Adam Lallana sliter med smellen han pådro seg mot Leicester 1. januar.

Liverpool-stjerne ute i én måned med skade

Adam Lallana sliter etter lårsmellen mot Leicester.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool må klare seg uten Adam Lallana den neste måneden.

26-åringen sliter med en lårskade han pådro seg i nyttårskampen mot Leicester, og har måttet kaste inn håndkleet med tanke på spill de neste ukene, skriver The Guardian.

Lallana startet sin sjette kamp for rad for The Reds mot Leicester, men måtte byttes ut etter 55 minutter grunnet skadesmellen.

Det betyr at Lallana blant annet går glipp av mandagens FA-cupkamp mot AFC Wimbledon, samt begge ligacupsemifinalekampene mot Chelsea. I tillegg mister han også Premier League-oppgjørene mot Sunderland, Aston Villa og West Ham.

Skadenyheten kommer svært ubeleilig for Liverpool og ikke minst Lallana selv, som de siste ukene virket å ha funnet tilbake til godformen. Lallana scoret to av målene i 4-1-seieren over Swansea i romjulen, og begge var av den oppsiktsvekkende sorten.

Den første nettkjenningen var rett og slett bisarr, da Swansea-keeper Lukasz Fabianski klarerte ballen rett i Lallana og tilbake i mål. Den andre scoringen hadde mer klasse over seg, etter herlig samspill med Philippe Coutinho.

Formutløsningen var tydeligvis en stor lettelse for Lallana, som tidvis har hatt det tungt i Liverpool etter overgangen fra Southampton i fjor sommer.

– Det var flott å få de to målene, men det viktigste var at vi vant kampen. Vi har heller ikke scoret så mye denne sesongen, men det har løsnet litt de siste ukene, sa han etter seieren over Swansea.