SUPERSTJERNE: Liam Payne ankommer Victorias Secret Fashion Show i London, desember 2014. Foto: Scanpix.
SUPERSTJERNE: Liam Payne ankommer Victorias Secret Fashion Show i London, desember 2014. Foto: Scanpix.

One Direction-medlem kjøpte millionhus til familien

Liam Payne (21) kjøpte hus til foreldrene sine nær barndomshjemmet i England.

One Direction-bandmedlem Liam Payne håver inn millioner av kroner etter flere suksessfulle album og verdensturnéer. Nå velger Payne å skjemme bort familien, og har kjøpt et hus til foreldrene i England.

Savner familien

I The Suns søndagsutgave forteller en venn av superstjernen om huskjøpet som er tenåringsidolets gave til familien. Det skriver Female First.

– Liam verdsetter foreldrene sine stort, og det gjør vondt å være så mye borte fra familien når han er på turné, sier vennen til avisen.

Investerer i eiendommer

1D-stjernen har derfor kjøpt et nytt hus til familien til en verdi av 4,5 millioner kroner. Huset ligger like ved barndomshjemmet hans, og er innflyttningsklart for moren, faren og de to storesøstrene hans.

– Liam er en klok investor. Han vet at gruppa ikke vil vare evig, og har allerede sikret seg flere millioner i murstein og mørtel, sier kilden videre. 

Luksushus

21-åringen har i tillegg kjøpt en gigantisk eiendom til seg selv. Liam Payne punget ut over 56 millioner kroner for det tre-etasjes huset som inneholder alt man kan drømme om.

Med egen tennisbane, kino, utendørs svømmebasseng og dansestudio, lever Payne som en ekte superstjerne. 

Kommer til Norge

Og det virker ikke som rikdommen og suksessen er på vei nedover riktig enda. Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan og Louis Tomlinson sparker snart igang sin tredje verdensturné. 

Gutta besøker Norge og Ullevål Stadion 19. juni i år for sin «On The Road Again Tour».