Kunstscoring fra Ander Herrera og Di María-chip var nok for United

Louis van Gaals mannskap kjempet seg til 2-0-seier mot Yeovil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Yeovil-Manchester United 0-2
Se videosammendrag av kampen i videovinduet øverst!

Manchester United har allerede gått på en cupsmell mot League One-motstand denne sesongen, ettersom MK Dons knuste de røde djevlene 4-0 og slo dem ut av ligacupen august.

På Huish Park i Yeovil var det derfor et cuprevansjesugent Louis van Gaal-mannskap som tok fatt på oppgaven mot bunnlaget på tredje øverste nivå, men selv med stjerner som David de Gea, Wayne Rooney, Ander Herrera og Radamel Falcao fra start ble det lenge tøft for gjestene.

De måtte vente til over timen var spilt før den første scoringen skulle komme, men da den først kom var den av det vidunderlige slaget.

Ander Herrera reagerte raskt da det bød seg en volleymulighet fra utenfor 16-meteren, snudde seg 180 grader og dunket ballen elegant i det nærmeste hjørnet

– Det er en kunstscoring fra baskeren, utbrøt TV 2s kommentator Kasper Wikestad.

Etter kampslutt fikk manager Louis van Gaal spørsmål om scoringen.

– Det var et fantastisk skudd, men jeg mener ikke du kan si at det var et øyeblikks klasse. Det var også et øyeblikks flaks, svarte nederlenderen.

Etter scoringen klamret de røde djevlene seg til ettmålsledelsen, og innbytter Ángel Di María reddet blant annet på streken etter et hjørnespark.

På overtid viste argenineren seg så fram i en mer vant ende av banen, da han kom alene med keeper Jed Steer og elegant chippet inn 2-0-scoringen.

– Det er en Leicester-light. Det er ikke 18-års aldersgrense på denne, slik kollega Per-Jarle Heggelund meldte ved den scoringen tidligere i sesongen, sa Wikestad da 2-0-scoringen var et faktum.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Manchester United startet med følgende lag:

David de Gea - Patrick McNair, Chris Smalling, Tyler Blackett - Rafael, Darren Fletcher, Ander Herrera, Wayne Rooney, Luke Shaw - Radamel Falcao, James Wilson

I pausen kom Juan Mata og Jonny Evans innpå for Rafael og Patrick McNair, mens Ángel Di María kom inn for Radamel Falcao etter 59 minutter. 

– Det var ikke 34 eller 59 millioner pund mellom lagene utpå der i dag. Vi ville vært midt på tabellen i Premier League basert på den prestasjonen, sa Yeovils manager Gary Johnson etter kampslutt.