HÅRFAGRE HELTER:  Wayne Rooney og Radamel Falcao feirer scoring mot Newcastle på Old Trafford.  /AFP PHOTO/Lindsey Parnaby.
HÅRFAGRE HELTER:  Wayne Rooney og Radamel Falcao feirer scoring mot Newcastle på Old Trafford.  /AFP PHOTO/Lindsey Parnaby.

Langoddsen: Rekdal tipper mer FA-Cup

Håndplukket Manchester United, Manchester City og Stoke City.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

YEOVIL - MAN UTD (1-0) (FA CUP) H: 3,80 U: 3,90 B: 1,52
United tar turen til Somerset i tredje runde. Yeovil ligger på bunnen av League One med 20 poeng fra 24 kamper. De står med tre strake tap for Colchester, Bristol City og Leyton Orient. Orient har slitt selv, men de slo Yeovil 3-0 borte 29. desember. United har tre seire og en uavgjort på de fire siste, og har fortsatt en del å gå på, men de går i riktig retning. Uten sjans i serien er FA-Cupen viktig for United. For Yeovil er det nok viktigere å overleve i League One. Kieffer Moore (A) er tilbake for Yeovil etter skade. Han scoret i Yeovils forrige seier, 2-0 over Accrington Stanley i FA-Cupen 16. desember. van Gaal kan gjøre endringer på laget her, men ønsker neppe noen repetisjon av 0-4 tapet for MK Dons tidligere denne sesongen.

MAN CITY - SHEFF WED (0-1) (FA CUP) H: 1,42 U: 3,95 B: 4,60
Disse lagene møttes på samme bane i ligacupen tidligere denne sesongen, da vant City 7-0. Ikke sikkert det blir så store sifre denne gang. City roterer på laget, og stiller uten Joe Hart i mål. I tillegg er Kompany (F), Dzeko (A) og Aguero (A) fortsatt ute. City slapp Burnley tilbake i kampen nest sist da de hentet inn 0-2 til 2-2. Det samme gjorde de mot Sunderland, men da klarte City å slå tilbake og avgjøre kampen 3-2. Sheffield Wednesday ligger på tiende plass i Championship, men viser ikke storform. Etter hele 0-4 for Fulham har de vunnet 1-0 over Blackpool og 1-0 over Wigan, men begge de lagene er elendige og står i fare for å rykke ned. Joe Mattock (F) er ute for Wednesday. Her er City klare favoritter uansett hvordan de stiller opp.

STOKE CITY - WREXHAM (0-1) (FA CUP) H: 1,38 U: 4,00 B: 4,95
Stoke har vært meget uberegnelige, men de siste kampene har de sett litt mer solide ut. 1-0 seier borte over Everon, 2-0 over WBA hjemme og nå sist 1-1 mot Manchester United er ganske bra. Faktisk har de bare ett tap på de siste seks, det var 0-2 for Chelsea. Wrexham hører hjemme i Conference Premier, nivå fem. Der ligger de på en middelmådig 14. plass av 24 lag, og luka opp til opprykksplassene begynner å bli stor. De slo svake Southport 1-0 sist, men tapte 1-3 for bunnlaget Dartford før det, så formen er ikke den beste. Stoke må klare seg uten Bojan (A) grunnet skade her, og det ventes at manager Mark Hughes roterer på laget. Keepertalentet Jack Butland kan for eksempel starte i mål. Wrexham venter på friskmelding av spissparet Moult og Bishop, men de er tvilsomme. Her ligger det Stoke-avansement i kortene.