TIL USA: Steven Gerrard bekreftet lørdag at han drar til USA neste sesong.
TIL USA: Steven Gerrard bekreftet lørdag at han drar til USA neste sesong.

Fotballryktene: – Så mye får Steven Gerrard dersom han går til Beckhams gamleklubb

Og endelig kan det se ut som om Manchester United lykkes i jakten på Dortmund-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsmarkedet er omsider åpent igjen, og det er dermed på tide å omsette rykter til faktiske overganger.

Frem til 31. januar vil klubbene gjøre sitt for å forsterke laget inn mot det siste halvdelen av Premier League-sesongen.

I går kom dagen alle Liverpool-supportere har fryktet. Steven Gerrard offentliggjorde at han gir seg i klubben etter sesongen. Det fører naturligvis også med seg en haug med rykter. Telegraph skriver at Liverpool planlegger å hente Gerrard tilbake på lån neste januar etter at sesongen i USA er ferdig. Samtidig skriver Daily Mirror at Liverpool-kapteinen er tilbudt 200 millioner kroner i for å avslutte karrieren i Los Angelses Galaxy. Gerrard vil da motta en ukelønn på rundt én million kroner over fire år.

Men det skjer også andre ting på ryktebørsen. Både Liverpool og Tottenham er ute etter West Bromwichs toppscorer Saido Berahino. Angriperen skal ifølge The Sun være til salgs for rundt 200 millioner kroner.

Liverpool, som virkelig har slitt på spissplassen denne sesongen, skal også ha blitt tilbudt å hente Tottenhams tidligere storscorer Jermain Defoe. Angriperen spiller i dag for Toronto i MLS.

Alan Pardew blir etter alt å dømme ny Crystal Palace-manager. Og 53-åringen skal allerede ha begynt å planlegge forsterkninger. Pardew håper ifølge The Times å få til en låneavtale som bringer Arsenals Yaya Sanogo til klubben i januar.

Chelsea og Manchester United har gitt opp jakten på Real Madrids stjerneving Gareth Bale. Waliseren har nemlig bestemt seg for å skrive under på en ny og forbedret kontrakt med den spanske hovedstadsklubben. Det skriver Daily Express.

Samme kilde melder at Borussia Dortmund skal ha sagt seg villige til å selge unna Ilkay Gundogan som lenge er blitt sterkt linket til Manchester United. Men også Arsenal, Chelsea og Liverpool skal være interessert i midtbanespilleren.