I VINNIES FOTSPOR: Vinnie var deltaker i Hver gang vi møtes i 2013. Nå er det rap-kompisen OnklP sin tur. Foto: TV 2/Hver gang vi møtes.
I VINNIES FOTSPOR: Vinnie var deltaker i Hver gang vi møtes i 2013. Nå er det rap-kompisen OnklP sin tur. Foto: TV 2/Hver gang vi møtes.

OnklP: – Vinni var den første jeg ringte

Vinni var selv deltaker i «Hver gang vi møtes», og ga råd da OnklP fikk forespørselen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se reportasjen med OnklP nederst i saken.

Han er for tiden aktuell i «Hver gang vi møtes», som hadde première på TV 2 lørdag kveld. Nå vil alle ha en smakebit av Pål Tøien, bedre kjent som OnklP. 

Suksessen toppet seg da OnklP og de fjerne slektningene ga ut låta «Styggen på ryggen». 

Det kan virke som det norske folk trengte en slik sang. En låt som ikke bare var rosenrød, men som faktisk handler om en tung depresjon. Og Tøien innrømmer at han kommer med sine beste idéer når han er lengst nede.

– Jeg får mine beste idéer når jeg er på mitt verste, sier han til God kveld Norge.

Ga en a-ha opplevelse

Da innspillingene av Hver gang vi møtes startet i august, hadde OnklP allerede gjort seg ferdig med styggen på ryggen.

Opplevelsen med TV 2-programmet ble en a-ha opplevelse for rap-artisten, som fikk livet sitt satt i perspektiv under innspillingene.

– Man får følt litt på hva man selv egentlig har gjort. Når man sitter der og alt blir presentert på den måten. Når låtene mine blir tolket av andre store, respekterte artister.

Rådførte seg med Vinni

Også OnklPs rap-kompis Vinni opplevde å få livet snudd på hodet etter deltakelsen i Hver gang vi møtes. Rådene hans var gode å ha før Tøien skulle selv skulle delta i programmet.

– Det første jeg gjorde da jeg fikk forespørselen var å snakke med Vinni. Han sa jeg kom til å bli glad i disse folka enten jeg vil det eller ikke. Og det stemte, sier Tøien.