TILBAKE TIL MANCHESTER UNITED? Juventus' Paul Pogba kan være på vei tilbake til Manchester United.
TILBAKE TIL MANCHESTER UNITED? Juventus' Paul Pogba kan være på vei tilbake til Manchester United.

Fotballryktene: Van Gaal gir opp stjerneduo – går «all in» på Pogba

Og Liverpool jakter Bayern München-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overgangsmarkedet er omsider åpent igjen, og det er dermed på tide å omsette rykter til faktiske overganger.

Frem til 31. januar vil klubbene gjøre sitt for å forsterke laget inn mot det siste halvdelen av Premier League-sesongen.

Det har lenge vært snakk om at Louis van Gaal ønsker å forsterke Manchester United-stallen ytterligere når overgangsvinduet åpnet igjen i januar. Vel, nå er januar her, vinduet er åpnet – og overgangsryktene rundt United svirrer som bare det. Daily Star skriver at etter å ha gitt opp både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, har van Gaal nå flyttet fokus over på en «gammel» United-kjenning, nemlig Juventus' Paul Pogba. Den karismatiske nederlenderen vil imidlertid vente til i sommer med å prøve seg på midtbanejuvelen, og det er dessuten ventet at både Chelsea, Arsenal og Manchester City også vil hive seg med i kampen om 21-åringen.

Ifølge Metro er det Liverpool som sitter i førersetet når det gjelder å sikre seg Bayern Münchens Xherdan Shaqiris tjenester. Selv om Brendan Rodgers tidligere har uttalt at januarvinduet kommer til å bli rolig for Liverpools del, spekuleres det nå i om 23 år gamle Shaqiri kan være på vei til Anfield allerede i januar. Både Inter Milan og Juventus skal ha prøvd å låne kantspilleren, mens Liverpool på sin side er ute etter en permanent løsning.

Arsenals lovende unggutt, Yaya Sanogo, kan være på vei vekk fra London-klubben – men Arséne Wenger er foreløpig bare interessert i å låne ut 21-åringen.  Flere Premier League-klubber står ifølge Daily Star i kø, og i det vi skriver februar, kan Sanogo bli å se i enten Aston Villa-, Crystal Palace- eller Sunderland-drakt.

Manchester City har prøvd seg på Atlético MadridJosé Giménez, men ifølge Daily Mirror er det lite som tyder på at 19-åringen blir å se i lyseblått med det første. Atlético ønsker nemlig en betydelig sum penger for uruguayaneren, noe som har fått City til å heller kikke på Giménez' lagkamerat João Miranda. Miranda har også blitt linket til Manchester United, skriver Daily Mirror.

Radamel Falcaos låneavtale med Manchester United blir trolig gjort permanent i løpet av de neste dagene, skriver Marca.