IVRIG TIPPER: Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
IVRIG TIPPER: Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Langoddsen: Sjekk Rekdals oddstrippel

Håndplukket to FA Cup-kamper og tipper seier til Bonsaksens Tappara. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MK DONS - CHESTERFIELD (FA CUP) H: 1,65 U: 3,15 B: 3,95
Omkamp. Chesterfield vant første kamp 1-0, men ble dømt til å spille kampen om igjen etter de brukte en spiller som ikke var spilleberettiget. Det har gitt MK Dons en mulighet til. MK Dons ligger på fjerde plass i League One, og tapte 0-3 for middelmådige Walsall sist. Meget overraskende etter ni strake uten tap, men de roterte antagelig mye på laget. Da gikk det også galt fra start med forsvarsspiller Potters selvmål etter fire minutter. Chesterfield syvende plass i League One, og er ubeseiret på de tre siste. De har slått Gillingham og Peterborough, og spilt uavgjort borte mot Coventry. MK Dons er ventet å gjøre store forandringer i startellveren her.

CARDIFF - COLCHESTER (0-1) (FA CUP) H: 1,95 U: 3,55 B: 2,60
Cardiff ligger på tolvte plass i Championship, og opprykksdrømmen virker fjern. Da kan en tur til Wembley være en trøst. Cardiff har tre tap og to uavgjort på de to siste kampene i Championship, og fansen er meget misfornøyd med trener Russell Slade. Colchester har nok å bekymre seg om i League One, der de ligger på direkte nedrykk med bare 21 poeng fra 23 kamper. De har fire poeng opp til trygg plass, og er 1-1-2 på de fire siste. Sist spilte de 0-0 mot bunnkollega Crawley. Det er nitrist. Anthony Pilkington (M) er tilbake for Cardiff etter skade, Colchester må klare seg uten Rhys Healey (A) som er utlånt fra Cardiff og dermed ikke spilleberettiget. Ben Gordon (F) er tvilsom til denne kampen.

TAPPARA - TPS TURKU (LIIGA 40) H: 1,65 U: 3,95 B: 3,45
Alexander Bonsaksen og Tappara ligger på niende plass i Liiga 40, men det er jevnt. De har kun to poeng opp til Ässät på sjette, som gir direktekvalifisering til sluttspillet. Tappara står med tre strake seire over HIFK, SaiPa og Pelicans. Seieren over topplaget HIFK var spesielt sterk. TPS Turku har 41 poeng, syv mindre enn Tappara. Storklubben har en dårlig sesong, og står med ni tap og en seier på de siste ti kampene. Sist tapte de 4-6 for Ilves. Her bør Bonsaksen og co ta sin fjerde strake seier på hjemmebane.