Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendisverden har stått overfor flere tragedier i året som gikk. Verstingen Justin Bieber (20) har fått flest medieoppslag i 2014, med nabokrangler, fyllekjøring og narkobråk.

Endte på arresten

I januar ble Bieber pågrepet for å ha råkjørt i beruset tilstand og motsatt seg arrestasjon.

Politiet mistenkte at superstjernen var påvirket av både alkohol og narkotika da han kappkjørte på Miami Beach i en leid, gul lamborghini i januar, og han slapp ut på kausjon.

I høst ble ungpikeidolet arrestert igjen, etter en slåsskamp i Canada. I tillegg til arrestasjoner, har politiet måtte rykke ut flere ganger, blant annet etter at Bieber kastet egg på nabohuset.

Nakenskandale

I august i år ble flere titalls kvinnelige kjendiser utsatt for en nakenskandale de sent skulle glemme. En hacker fikk kloa i svært private bilder av noen av verdens største stjerner, og kjendiser som Jennifer Lawrence (24), Ariana Grande (21), Victoria Justice (21) og Kate Upton (22) ble ofre for nakenskandalen.

Sarah Hyland (24) var en av de kvinnelige skuespillerne som ble ofre for nakenskandalen. I tillegg til hackingen, ble hun også offer for terror på hjemmebane etter å ha gjort det slutt med kjæresten, Matt Prokop (24).

Paret datet i over fire år, og forholdet skal ha vært svært turbulent. I september krevde stjernen besøksrett mot eksen som skal ha torturert henne både fysisk og psykisk.

Overgrep gjennom flere år

Den tidligere programlederen Bill Cosby (77) har en lang historie med overgrepsanklager bak seg. I 2006 måtte Cosby møte for retten, mot kvinnen Andrea Constand, som hevdet at han hadde dopet henne ned og voldtatt henne i 2004.

Tretten kvinner sa den gang at de hadde lignende historier om den kjente skuespilleren.

På tampen av året fikk Cosby igjen rettet alvorlige anklager mot seg, da flere kvinner sto frem og hevdet de hadde blitt voldtatt og misbrukt av kjendisen, noe Cosby selv benekter.

Pedofil «pastor»

En som derimot legger seg paddeflat er skuespilleren Stephen Collins (67). Han spiller pappa og pastor i TV-serien «7th Heaven». I år innrømte han å ha forgrepet seg på små barn, etter ekskona hans avslørte han gjennom et privat lydopptak.

– For 40 år siden gjorde jeg noe fryktelig galt som jeg angrer veldig på. Jeg har bestemt meg for å gå ut med dette etter at flere nyhetssteder publiserte et opptak gjort av min daværende kone, Faye Grant, som ble tatt opp under en konfidensiell terapitime i januar 2012. Dette ble tatt opp uten at jeg eller terapeutene visste om det, skriver han i en uttalelse.