VÅGALE SCENESHOW: Nicki Minaj opptrer under Fashion Rocks i New York, september i år. Foto: Scanpix.
VÅGALE SCENESHOW: Nicki Minaj opptrer under Fashion Rocks i New York, september i år. Foto: Scanpix.

Nicki Minaj tok abort som tenåring

– Det har hjemsøkt meg hele livet, sier 32-åringen.

I et intervju med Rolling Stone nylig, viser Nicki Minaj en helt ny side av seg selv. Den rumperistende «Anaconda»-sangeren er best kjent for sine lettkledde sceneshow, men i det nye intervjuet viser hun en langt mer ydmyk og sårbar side.

– Trodde jeg skulle dø

Minaj forteller at hun datet en eldre gutt da hun gikk på videregående, og at hun ble gravid. Å få et barn var langt fra hennes plan, så hun tok abort.

– Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg var en tenåring. Det var det verste jeg noen gang har gått gjennom, forteller hun til Rolling Stone.

Sangeren forteller videre at hendelsen har forfulgt henne hele livet.

– Aborten har hjemsøkt meg, sier hun.

Barnet hennes ville vært 16 år gammel om hun hadde valgt å beholde barnet. Dette er noe Minaj stadig tenker på, og i sangen All Things Go, synger hun om aborten. «My child with Aaron would've been 16 any minute», rapper hun på låta.

Gjester Norge

Hendelsen har tydelig rørt henne, men i intervjuet forteller Nicki Minaj at hun absolutt ikke var klar for å få et barn.

– Jeg hadde ingenting å tilby et barn på den tiden, sier hun.

Nicki Minaj gjester Norge i forbindelse med sitt nye album «The Pinkprint» i 2015. 17. mars står hun på scenen i Oslo Spektrum.