Her er bildene Angelina Jolie (39) angrer på

Den sexy skuespilleren var bare 19 år gammel da hun ble knipset toppløs. 20 år etter lekket bildene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er over 20 år siden disse bildene ble tatt, men nå har de kommet frem til overflaten. 

Filmkampanje

Angelina Jolie var bare 19 år gammel under fotoshooten, som ble skutt i forbindelse med filmen «Hackers». Dette var den første spillefilmen Jolie hadde en hovedrolle i. Thrilleren hadde premiere i 1995.

Det samme året gjorde Jolie en reklamekampanje for filmen, og stilte lettkledd og utfordrende foran kamera. Bare noen få bilder ble brukt den gangen og resten av porteføljen har ikke blitt vist før nå.

Fotografen solgte bildene

Nå har fotografen Marcel Indik lekket tidligere usette bilder av superstjernen, som for tiden har et langt ryddigere image som filmregissør, 6-barnsmor og talskvinne for Unicef. 

På bildene ser vi Jolie stå opp mot en betongvegg. Hun poserer med trutemunn, og slikker på et håndjern. Superstjernen poserer toppløs på flere av bildene.

Måtte droppe sin egen premiere

39-åringen er for tiden aktuell som regissør for filmen «Unbroken», som hadde premiere før jul. Angelina kunne dessverre ikke komme på premieren, da hun lå hjemme med vannkopper. 

Jolie giftet seg med Brad Pitt i sommer, og sammen har de barna Maddox (13), Pax (11), Zahara (9), Shiloh (8) og tvillingene Vivienne og Knox (6).