Shampo om «Iskrigerne»:
–Det har vært mye nerver

Vålerenga Ishockey har opplevd suksess med TV 2-serien «Iskrigerne».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spillerne i Norges mestvinnende ishockeyklubb har opplevd suksess med serien «Iskrigerne» på TV 2 i høst.

Espen «Shampo» Knutsen og de andre fargerike personene i Vålerenga Ishockey har latt TV-kameraene følge dem gjennom en lang og hard hockeysesong og det angrer de ikke på.

– Det er mer folk på matchene og mer snakk om klubben. Det har vært en kjempesuksess for vår del, sier Espen «Schampo» Knutsen til TV 2.

Nerver

Gutta har bydd på det meste. Hjemme privat, på trening og under kamper. Nå er det også besluttet at det kommer en ny sesong av serien som skal sendes høsten 2015.

Sesong 1 er allerede solgt til Danmark, og det skal også være interesse for serien også i Sverige.

–Vi er heldige i Vålerenga som får være med på dette.

– Er det ting som har skjedd i serien som dere angrer på?

– Det var veldig usikkert før premieren, hva man hadde sagt og hvordan det ble klippet. Siden det er filmet over lang tid, så husker man svært lite av dumme ting man har sagt. Så det har vært mye nerver, men ingen av gutta har sagt at ikke noe kan vises, sier «Shampo».

Nyttårsforsett

«Schampo» gleder seg over et nytt år med ny sesong og forhåpentligvis mer suksess også på banen. Også har han selv tenkt å komme i form i 2015.

– Jeg har som nyttårsforsett å begynne å trene mer. Det har vært dårlig nå den siste tiden, det må jeg innrømme. Jeg får ta i et tak når januar starter, avslutter han.

Se alle episodene av Iskrigerne på TV 2 SUMO.