TRENERLEGENDE: Uwe Krupp feirer tysklands seier over Sveits i kvartfinalen i Ishokey-VM i 2010. Kampen gikk på hjemmebane, i Mannheim. (AP Photo/Daniel Maurer)
TRENERLEGENDE: Uwe Krupp feirer tysklands seier over Sveits i kvartfinalen i Ishokey-VM i 2010. Kampen gikk på hjemmebane, i Mannheim. (AP Photo/Daniel Maurer)

Langoddsen: Rekdal tipper ishockey

Plukket kamper fra DEL, Get-ligaen og SHL - og tipper seier til tysk hockeylegende. 

EISBÄREN BERLIN - INGOLSTADT (DEL) H: 1,80 U: 4,25 B: 2,80
Eisbären Berlin er en av europas største hockeylag, og når de lå langt nede på tabellen og sto i fare for å misse sluttspillet tok ledelsen grep. Den tyske hockeylegenden Uwe Krupp kom inn som trener. Han er tidligere tysk landslagssjef og matchvinner i avgjørende Stanley Cup-finale. Laget sto med syv strake seire før de tapte 3-5 for Iserlohn søndag - Krupps første tap som Berlin-trener. Ingolstadt ligger to poeng foran Berlin på tabellen, men formen er mye svakere. De står med to strake tap for Augsburg og Krefeld, lag som ligger i andre enden av tabellen. Her er isbjørnene tilbake i storstua ved Warschauer Strasse, og da bør de vinne. Eisbären blir å regne med resten av sesongen. 

FRISK ASKER - STAVANGER OILERS (GET) H: 3,05 U: 4,50 B: 1,70
Frisk-Asker har en overraskende god sesong, anført av knallsigneringene Denny Kearney og Eric Castonguay som tilsammen har produsert 92 poeng hittil denne sesongen. De står med seks strake seire og er med for fullt i kampen om andreplassen i Get-ligaen bak overlegne Oilers. Oilers tapte sist bortekamp 1-2 for Lørenskog, men kom tilbake med 6-3 over Sparta på hjemmeis sist. Kaptein Snorre Hallem er ute for Oilers, antagelig for sesongen, men de er såpass sterke at dersom de spiller opp mot sitt beste skal de slå alle i ligaen med klare sifre. De har utrolig mange potensielle matchvinnere, og ressurser som matcher mange topplag i Europa.

FRÖLUNDA - MODO (SHL) H: 1,45 U: 4,25 B: 4,45
Frölunda, med nordmennene Mathis Olimb og Mats Rosseli Olsen på laget, var lenge med i kampen om tabelltopp sammen med Skellefteå, men desember har vært en grusom måned for Göteborg-laget. Syv strake tap betyr at laget har falt ned på tredjeplass på tabellen. Sist tapte de hele 2-6 for Färjestad. Her møter de MODO som ligger helt sist på tabellen. De fire siste kampene til Modo har gått til overtid/straffer, så de spiller jevnt med motstanderne. Men: Av de syv tapene til Frölunda var bare to hjemmekamper, og de kampene var jevne. Nå er de hjemme i Scandinavium igjen, mot et av de svakeste lagene i ligaen. Her bør det snu.