BLE ARRESTERT FOR RÅKJØRING: Justin Bieber på politisjasjonen i Miami i januar i år. Foto: Scanpix.
BLE ARRESTERT FOR RÅKJØRING: Justin Bieber på politisjasjonen i Miami i januar i år. Foto: Scanpix.

Justin Bieber (20) er kåret til årets verste kjendisnabo

Bieber kapret førsteplassen som verste nabo foran Kim og Kanye etter egg-kasting, vill festing og høyt støynivå.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Naboene takler han ikke. Det kommer frem etter den kanadiske popstjernen Justin Bieber ble kåret til årets verste nabo 2014, skriver Daily News.

Bieber kapret flest prosent stemmer på listen over verdens verste kjendisnaboer. Fåtallet vil ha bråkmakeren i naboleiligheten sin.

Kastet egg på naboen

Og det ser ut til at Bieber har fortjent tittelen. Han har et tøft år bak seg med arrestasjoner, nabokrangler og flere politibesøk i Beverly Hills-leiligheten.

Han ble også tiltalt for hærverk i juli etter å ha kastet egg på naboens hus i Calabasas. Naboforholdene ble så ille at Justin flyttet fra palasset sitt i forstaden, og inn i en penthouse-leilighet i fasjonable Beverly Hills.

Også her startet naboklagene så snart Bieber satt foten sin over dørstokken. Naboene skal ha klaget på enormt støynivå, mennesker som fløy inn og ut av leiligheten og generell uorden på og rundt eiendommen.

Slo Kim og Kanye

Da ungpikeidolet igjen pakket sammen og flyttet videre, ble det jubel i Beverly Hills-blokka.

– Etter flere ulovlige hendelser, og sine ville fester, har Justin Bieber fått et bad-boy rykte som fortsatte å ekspandere i 2014, sier Amy Bohutinsky, som er markedsdirektør for nettstedet Zillow, hvor nabokåringen ble holdt.

– Ingen vil bo i samme gate som en som råkjører eller kaster egg på naboene, sier hun.

Bieber topper dermed listen, og slår fjorårets «vinnere» Kim Kardashian og Kanye West på målstreken. De kom på andreplass i år, med tett følge av andre upopulære naboer som Miley Cyrus, Donald Trump og Alec Baldwin.