FARMEN-KJENDIS: Frank Tore Aniksdal ble rikskjendis da han var en av deltakerne i årets sesong av Farmen. Foto: TV 2.
FARMEN-KJENDIS: Frank Tore Aniksdal ble rikskjendis da han var en av deltakerne i årets sesong av Farmen. Foto: TV 2.

Nå vil Farmen-Frank vokte huset ditt

Frank Tore Aniksdal (44) vil ta bygdekriminaliteten i egne hender.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi kjenner han best som bråkmakeren fra Farmen. Nå vil Frank Tore Aniksdal ta opp kampen mot kriminalitet på Jæren, skriver lokalavisen Jærbladet.

– Jeg skal ligge i skjul

Innbruddsbølgen på Jæren i høst har satt en støkk i lokalbefolkningen. Frank Tore vil berolige beboerne og stiller nå opp som dørvakt ... Selvfølgelig mot betaling.

Han er absolutt ikke redd for å få juling, og forteller at det er iveren etter spenning i hverdagen som gjorde at han tok «jobben».

– Jeg kommer til å ligge i skjul inne i huset og følge med. Så er det bare å håpe på at tyvene kommer. Om det er fire stykk, kan jeg være så uheldig at jeg får juling. Men en blåveis klarer jeg å leve med, sier Aniksdal til avisen.

Om det derimot bare er én innbruddstyv, er planen å overmanne han alene.

Innbruddsbølge med frekke tyver

I løpet av to måneder, ble over 40 innbrudd registrert i de tre jærkommunene, skriver Jærbladet. Tyvene stjeler med seg blant annet sølvtøy av store verdier. Etter en liten pause ble nok et innbrudd registrert i julen. Det får Frank Tore til å tenne på alle plugger.

– Disse innbruddstyvene er så frekke. De slår ikke bare til om natten, men gjerne midt på dagen. Jeg skal bare vokte huset og om mulig fange den eller de som tar seg inn. Og så får politiet ta seg av resten, sier han videre til Jærbladet.

Operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt vil foreløpig ikke kommentere Aniksdals nye virksomhet overfor TV 2. 

Stillesittende jobb

Det var en kompis som overbeviste den tidligere Farmen-deltakeren om å bryne seg på utfordringen som tyvefanger.

Han spøkte om at Frank var kjent for å sitte i ro og ikke gjøre noe, så da måtte en jobb der man kan ligge i ro på vakt, være helt perfekt. Det er så langt tre stykker som har takket ja til vakt-tilbudet. 

Det har ikke lyktes TV 2 å komme i kontakt med Frank Tore mandag kveld.