HØYGRAVID PÅ RØD LØPER: Swizz Beatz og Alicia Keys under Keep a Child Alive's Ball i New York, oktober i år.  Foto: Scanpix.
HØYGRAVID PÅ RØD LØPER: Swizz Beatz og Alicia Keys under Keep a Child Alive's Ball i New York, oktober i år.  Foto: Scanpix.

Alicia Keys (33) ble mamma for andre gang

Den New York-baserte stjernen fødte en sønn i julen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alicia Keys tyr til sosiale medier for å formidle gladnyheten søndag. «Det er en gutt! Vi er så takknemlige», skriver hun under bildet av fotavtrykkene til sin nyfødte sønn.

Storfamilie

Girl on Fire-sangeren og ektemannen Swizz Beatz (36) ønsket sønnen, Genesis Ali Dean, velkommen til verden tidlig om morgenen lørdag 2. juledag.

Paret har sønnen Egypt (4) fra før, og Ali Dean blir Beatz femte barn, da han har tre andre barn fra et tidligere forhold.

– Vi er velsignet med nok en engel

Keys annonserte graviditeten i juli, samme dag som 4 års-bryllupsdagen til ektemannen Beatz. Hun uttrykte kjærlighet, lykke og glede i Instagramposten også den gang.

«Gratulerer med bryllupsdagen til kjærligheten i mitt liv @therealswizzz !!» Skrev hun under et bilde av paret sammen. 

«Og for å gjøre det enda søtere, har vi blitt velsignet med nok en engel på vei!! Du gjør meg lykkeligere enn jeg noen gang kunne tro! Her er for mange, mange flere år med de beste øyeblikkene i livet!»