Luton Town er tilbake i ligasystemet - og går for opprykk igjen.
Luton Town er tilbake i ligasystemet - og går for opprykk igjen.

Langoddsen: Rekdal med oddsbombe

Kjetil Rekdal håndplukket tre kamper til 8,4 i odds!

LUTON TOWN - PORTSMOUTH (LEAGUE 2) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,65
Luton kan klatre opp på en direkte opprykksplass med seier over Portsmouth. Boxing Day spilte de 1-1 borte mot Wycombe Wanderers, som ligger på andreplass. Det er sterkt av klubben som rykket opp fra Conference forrige sesong. Suksessen skyldes hovedsakelig en ekstremt sterk hjemmeform. Luton står med åtte strake hjemmeseire i serie og cup. Portsmouth ligger midt på tabellen i League 2. Klubben har blitt overtatt av fansen etter at grandiose planer og voldsom pengebruk sendte klubben i økonomisk ruin nedover i ligasystemet. Nå bygges det stein for stein. Pompey står med kun en seier på de siste åtte kampene. Paul Benson (A), Alex Lawless (M), Luke Guttridge (M) og Pelly Ruddock (M) er alle ute for Luton, men de vinner fortsatt fotballkamper. Portsmouth mangler Dan Butler (F) grunnet suspensjon, samt Danny East (F), Tom Craddock (A), Wes Fogden (M) og James Dunne (M) grunnet skade.

PLYMOUTH ARGYLE - OXFORD UTD (LEAGUE 2) H: 2,05 U: 3,10 B: 2,95
Plymouth Argyle ligger på sjetteplass med 37 poeng, bare fire etter Luton. De er i høyste grad med i kampen om opprykk. På Boxing Day tapte de 0-2 for syvendeplasserte Newport County, men i likhet med Luton er hjemmeformen til Plymouth sterk. De er 8-2-1 på 11 hjemmekamper og slo Dagenham & Redbridge 3-0 sist. Oxford er nede på 17. plass, bare seks poeng over nedrykksstreken. De har kun en seier på de siste syv, men har spilt en del uavgjort. Sist tapte de 0-2 for Shrewsbury hjemme. Plymouth-kaptein Curtis Nelson (F) er ute med skade sammen med Peter Hartley (F) og Deane Smalley (A). Oxford mangler Joe Riley (F) grunnet skade.

HARTLEPOOL - MORECAMBE (LEAGUE 2) H: 2,55 U: 3,00 B: 2,35
Hartlepool sliter på bunnen av League 2 med bare 14 poeng på 22 kamper. En slik uttelling lukter det nedrykk av, og de har allerede syv poeng opp til trygg grunn. De har riktig nok spilt to uavgjort på rad, sist 1-1 mot Mansfield. Michael Woods (M) og Marlon Harewood (A) - tidligere West Ham og Aston Villa - er suspendert. Siste ligaseier kom i midten av oktober. Morecambe ligger på 11 plass på tabellen med 30 poeng, men har tapt de to siste kampene 0-1 for Shrewsbury og Carlisle. Førstnevnte topper serien, men Carlisle ligger langt nede på tabellen. Paul Mullin (A) er ute for Morecambe, men Rekdal tror de gjør jobben mot bunnlaget her.