2005: Fernando Torres feirer en scoring for Atlético Madrid mot Valencia. FOTO: AP Photo/Jasper Juinen
2005: Fernando Torres feirer en scoring for Atlético Madrid mot Valencia. FOTO: AP Photo/Jasper Juinen

Torres detaljer unna å være Atlético-klar

Det bekrefter Atléticos assistenttrener.

Fernando Torres skal være detaljer unna en overgang til moderklubben Atlético Madrid.

Det bekreftet Atléticos assistenttrener German Burgos lørdag. Torres ble i august lånt ut til Milan fra Chelsea for to år, men spanjolen har kun scoret ett mål på 10 Serie A-kamper.

– En avtale er nær ved å bli fullført, og vi venter nå på at ting ordner seg. Han vil være en viktig forsterkning for oss i andre halvdel av sesongen. Vi skal få det beste ut av ham, sa Burgos.

Ifølge spanske medier skal Atléticos italienske kantspiller Alessio Cerci være en del av Torres-avtalen. Milan ønsker å låne ham fram til og med 2015/16-sesongen.

I mellomtiden vil Milan signere Torres på en permanent overgang fra Chelsea, bekrefter Premier Leagues tabelleder på egne hjemmesider. Dette gjøres trolig slik at Milan og Atlético Madrid skal gjøre et lånebytte av noenlunde lik økonomisk størrelse. 

Torres gikk gradene i Atlético-systemet som barn. Han debuterte for førstelaget som 17-åring i 2001, da hovedstadslaget spilte på nivå to i spansk fotball. Han forlot moderklubben til fordel for Liverpool i 2007.

I England tok spissen Premier League med storm, men har vært en falmet stjerne de siste årene. Nedturen startet da han gikk til Chelsea for 50 millioner pund i januar 2011. Torres klarte ikke å innfri skyhøye forventninger. (NTB/TV 2 Sporten)