PÅ VEI BORT?: Ingen blir overrasket om Mario Balotelli forsvinner fra Liverpool allerede i januar.
PÅ VEI BORT?: Ingen blir overrasket om Mario Balotelli forsvinner fra Liverpool allerede i januar.

Fotballryktene: – Ny klubb har meldt sin interesse for Balotelli

Og Radamel Falcao kan forsvinne til Spania.

Støvet har akkurat lagt seg etter fotballens festdag i går.

Det betyr også at 1. januar og overgangsvinduets åpningsdag kommer stadig nærmere, og klubbenes supportere håper desperat at hullene i stallen til favorittklubben skal dekkes av stjernespillere.

Her gir vi deg oversikten over hva klubben din kan tenke seg å gi akkurat deg og dine medfans i forsinket julegave i januar.

Mario Balotelli har hatt et marerittopphold i Liverpool etter at han returnerte til England i høst. Den italienske spissen har ennå til gode å tegne seg på scoringslisten i Premier League, og Brendan Rodgers gikk tidligere i uken ut og innrømmet at 24-åringen ikke passet inn i klubbens spillemønster. Nå skriver The Guardian at Sampdoria har meldt sin interesse for angriperen. Det er likevel langt fra sikkert om Liverpool velger å kvitte seg med italieneren allerede i januar.

Vi skal videre til London. For dersom Arsenal og deres franske manager Arsene Wenger får viljen sin, kan supporterne virkelig få noe å smile for på nyåret. Metro skriver nemlig at London-klubben nærmer seg en avtale med Edinson Cavanio. Paris Saint-Germain skal være villig til selge den uruguayanske stjernespissen.

Samtidig som Cavani kan være på vei inn, er en annen angriper på veit ut portene på Emirates. Daily Express skriver at Lukas Podolski er nær en overgang til den italienske storklubben Inter. Avisen skriver at det i første omgang er snakk om et sesonglangt lån.

Ifølge  nettstedet Fichajes.net kan Radamel Falcao være på vei til Spania og Sevilla. Den spanske klubbens spiss, og Falcaos landsmann, Carlos Bacca skal være svært attraktiv for både engelske og italienske klubber, og Sevilla har derfor planer om å hente Falcao inn som erstatter. 

QPR gikk på et knepent tap mot Arsenal på Emirates i går. Men manager Harry Redknapp har planer om forsterke troppen nå i januar. Ifølge Daily Mirror har QPR-sjefen bestemt seg for å hente Manchester City-ving Scott Sinclair når vinduet åpner.

Chelsea stormer videre i Premier League. Men selv om det meste går på skinner for de blå om dagen, skal ikke José Mourinho være fremmed for å hente inn nye spillere i januar. Ifølge Metro har portugiseren bestemt seg for å hente Juventus' midtbanespiller Kwadwo Asamoah for rundt 240 millioner kroner.

Manchester United har ikke gitt opp håpet om å forsterke forsvaret i januar. Louis van Gaal er ikke i tvil om hvem som står øverst på ønskelisten. Nederlenderen er villig til å betale rundt 470 millioner kroner for å hente Mats Hummels fra Borussia Dortmund.